You are here:

Deian Sorescu continuă formă excelenţă în Turcia! A spart gheaţa şi a marcat în meciul cu Eyupspor. Cum s-a descurcat Gaziantep

Deian Sorescu continuă formă excelenţă în Turcia! A spart gheaţa şi a marcat în meciul cu Eyupspor. Cum s-a descurcat Gaziantep

Fotbal internațional

Comentarii

Deian Sorescu a marcat după o acţiune frumoasă a lui Gaziantep, în meciul cu Eyupspor din etapa a şaptea din Turcia.

Deian Sorescu începe să îşi lase amprenta în noul sezon la Gaziantep, iar golul împotriva Eyupspor reprezintă un moment important pentru el.

După cinci meciuri fără gol, această reuşită va contribui cu siguranţă la creşterea încrederii sale. Transferul său din vară de la Rakow pentru suma de 700.000 de euro demonstrează aşteptările mari pe care Gaziantep le are de la el.

Fiind primul său gol pentru este un pas important spre justificarea investiţiei făcute de clubul turc.

Sorescu a început că titular partida , în jocul împtoriva echipei antrenate de Arda Turan, acesta a fost folosit mijlocaş dreapta. Sorescu a făcut o prima repriză de excepţie, care a fost încununată şi cu o reuşită.

Deian Sorescu a avut o performanţă impresionantă, marcând un gol important pentru echipa să. A fost o fază spectaculoasă, în care Sorescu a arătat calităţi excelente de viteză şi finalizare, depăşind doi fundaşi adverşi şi şutând fără greşeală.

Golul său, marcat dintr-o poziţie foarte bună după o pasă primită de la Okereke, a restabilit egalitatea în meci, arătând încă o dată talentul său de atacant.

În minutul 82, Sorescu a fost înlocuit de Cyril Mandouki.

Din nefericire golurile lui Deian Sorescu şi al colegului sau Emre Tasdemir nu au fost de ajuns pentru a le asigura celor de la Gaziantep măcar un punct.

Fosta echipa antrenată de Marius Şumudică se chinuie din nou în "Super Lig" şi nu reuşeşte să facă rezultate constant, a reuşit să obţînă doar un punct în ultimele 4 etape de campionat.

Mircea Lucescu l-a inclus pe fostul căpitan a lui Dinamo în lista preliminară pentru meciurile cu Cipru şi Lituania.

 

Afla mai multe despre: sorescugaziantep 

viewscnt
Articole similare