Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, pe picior de plecare! Dinamo a primit o ofertă concretă din străinătate. Unde se poate transfera internaţionalul român

Deian Sorescu, pe picior de plecare! Dinamo a primit o ofertă concretă din străinătate. Unde se poate transfera internaţionalul român

Dinamo București

Comentarii

Deian Sorescu este tot mai aproape de a o părăsi pe Dinamo, după ce a primit o ofertă concretă din străinătate.

După tot haosul făcut şi lăsat de Pablo Cortacero la Dinamo, Deian Sorescu a început să fie considerat omul care are să o salveze pe Dinamo.

Fie că avea să obţină un transfer pe o sumă importantă care avea să salveze clubul, fie că avea să scape echipa de retrogradare de pe gazon, o presiune imensă a fost pusă pe umerii ”tricolorului”.

După ce a început senzaţional sezonul, cu cinci goluri în primele trei etape, Deian Sorescu nu a mai putut replica aceeaşi formă şi a fost scos ţap ispăţitor de fani, dar şi de Mircea Rednic.

Starea sa psihică s-a deteriorat uşor, uşor, iar momentul din urma meciului cu Mioveni a fost picătura ce a umplut paharul.

Suporterii veniţi la meci, pierdut de Dinamo după ce a încasat două goluri în prelungiri, l-au dezbrăcat pe Sorescu atunci când acesta a venit să vorbească cu galeria.

Fotbalistul a recunoscut apoi că acel moment l-a făcut să vrea să plece de la club, iar Iuliu Mureşan a anunţat că Sorescu va pleca dacă o ofertă pe placul clubul este primită, de aproximativ un milion de euro.

Dinamo a primit o ofertă concretă din străinătate pentru Sorescu

În vară, Dinamo mai refuzase oferte cuprinse între 500.000 şi 700.000 de euro, din partea Legiei Varşovia şi FCSB-ului, iar acum o nouă echipă din Polonia face eforturi pentru a îl transfera pe starul ”câinilor”.

Conform weszlo.com, Rakow Czestochowa, ocupanta locului trei din prima ligă poloneză, îl doreşte insistent pe Sorescu şi a făcut deja o ofertă pentru acesta.

Dinamo a refuzat propunerea iniţială, dar cei de la Rakow au decis să revină cu o nou ofertă, mai aproape de cerinţele conducerii din Ştefan cel Mare.

Deşi Flavius Stoican spunea că Sorescu va rămâne la club, Iuliu Mureşan a afirmat că acesta poate pleca dacă cerinţele financiare ale lui Dinamo sunt îndeplinite, iar, aşa cum s-a văzut cu demiterea lui Rednic, adminstratorul special are ultimul cuvânt.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare