Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dele Alli, dezvăluiri şocante despre viaţa sa: „Am fost abuzat la 6 ani, iar la 8 deja vindeam droguri!”

Dele Alli, dezvăluiri şocante despre viaţa sa: „Am fost abuzat la 6 ani, iar la 8 deja vindeam droguri!”
Comentarii

Dele Alli (27 de ani), în prezent la Everton, a povestit câteva episoade de-a dreptul şocante din viata sa.

Dele Alli, dezvăluiri şocante despre viaţa sa: „Am fost abuzat la 6 ani, iar la 8 deja vindeam droguri!”

Deşi a fost unul dintre cei mai buni jucători din Premier League în urmă cu câteva sezoane, cariera lui Dele Alli a urmat o traiectorie descendentă în ultimii ani, ajungând chiar în Turcia, după ce a fost împrumutat la Besiktas.

Fotbalistul a povestit de ce s-a ajuns aici într-un podcast realizat de Gary Neville numeroasele episoade neplăcute prin care a trecut, atât în copilărie, cât şi în cariera de fotbalist.

„E ceva despre care nu prea am vorbit. Au fost câteva lucruri. La şase ani am fost abuzat. Am fost trimis în Africa să învăţ disciplină apoi am fost trimis înapoi. A fost oribil, nu voiam să fiu acolo. Am început să fumez la şapte ani şi să vând droguri la opt.

O persoană în vârstă mi-a spus că nu ar opri un copil autorităţile aşa că reuşeam să scap cu fotbalul şi având droguri pe dedesubt. Am avut mereu probleme cu poliţia însă nu aveam reguli crescând. Mama consuma mult alcool şi nu o învinovăţesc.

Am înţeles situaţia ei când am ajuns la clinica de reabilitare. A fost tot ce ştia. Când m-a dat spre adopţie am ştiut amândoi că a fost pentru că voia să îmi dea şansa de a trăi o viaţă de succes. Totul se îndrepta într-o direcţie dacă rămâneam acolo”, a dezvăluit Dele Alli în cadrul podcast-ului citat de Mirror.

Dele Alli a vrut să se retragă la doar 24 de ani din fotbal

„Cu programul nostru, când trebuie să te trezeşti devreme pentru a te antrena şi nu poţi dormi din cauza adrenalinei, uneori este bine să iei somnifere, dar eu am exagerat".

Cel mai trist moment pentru mine a fost, probabil, atunci când Mourinho era antrenor şi m-a împiedicat să joc. M-am uitat în oglindă şi m-am întrebat dacă mă pot retrage la 24 de ani făcând ceea ce îmi place”, a mărturisit Dele Alli.

Afla mai multe despre: dele allifotbal internationaleverton 

viewscnt
Articole similare