Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Delegarea lui Istvan Kovacs la derby-ul CFR Cluj - FCSB, atacată! ”Am aflat cu stupoare asta!” EXCLUSIV

Delegarea lui Istvan Kovacs la derby-ul CFR Cluj - FCSB, atacată! ”Am aflat cu stupoare asta!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre delegarea lui Istvan Kovacs în derby-ul CFR - FCSB.

Distanţa dintre FCSB s-a micşorat la doar 5 puncte, după ce bucureştenii s-au impus în faţa lui FC Voluntari, iar Craiova s-a impus în faţa ardelenilor.

Chiar dacă Gigi Becali declara că FCSB va fi pe primul loc de Paşte, el a afirmat că nu şi-ar dori să fie arbitrat în derby de Istvan Kovacs. Totuşi, calculele nu par a fi la fel cum a dorit latifundiarul din Pipera, iar Istvan Kovacs a fost delegat la meciul CFR Cluj - FCSB.

Prezent în studioul Orange Sport, MM Stoica, managerul general de la FCSB, a spus că ar fi preferat un arbitru precum Sebastian Colţescu sau chiar Radu Petrescu. De asemenea, MM Stoica a dezvăluit de ce stilul de a arbitra al lui Istvan Kovacs este pe placul celor de la CFR. 

”Am aflat cu stupoare asta!”

”Am anticipat. Puteau arbitra trei. Colţescu, dacă se miza pe experienţă şi sezonul făcut de el anul acesta. Radu Petrescu, care e arbitru FIFA. În afară de Haţegan şi Kovacs, care e al treilea arbitru? Îţi spun eu, Radu Petrescu.

Când am văzut că Radu Petrescu e delegat la Craiova - CFR şi când am aflat cu stupoare că Sebastian Colţescu a fost delegat la marele derby dintre FCSB şi Voluntari, am realizat că Istvan Kovacs va arbitra meciul de la CFR.

Am foarte multe probleme. Dar nu mă surprinde sub nicio formă. Ultimul meci arbitrat de Istvan Kovacs, la CFR - FCSB, cu henţul acela la Camora şi penalty-ul inventat la Miron... alea nici nu le iau în discuţie.

În prima fază a meciului, Susic, atac brutal la Octavian Popescu, nici fault n-a dat! E clar că CFR pleacă avantajată. Pentru că are bărbaţi, noi încă mai avem copii, nu putem grăbi maturitatea unor jucători”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, pnetru Orange Sport. 

Istvan Kovacs a fost delegat de 5 ori la derby-ul CFR-FCSB. Echipa lui Dan Petrescu a câştigat de 3 ori, iar alte două partide s-au terminat la egalitate. 

Afla mai multe despre: fcsb-cfr-mm stoica 

viewscnt
Articole similare