Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demba Ba a rupt tăcerea şi a recunoscut că a fost sunat de Sebastian Colţescu: ”Am zis OK şi apoi m-a sunat!” Ce i-a spus arbitrul român

Demba Ba a rupt tăcerea şi a recunoscut că a fost sunat de Sebastian Colţescu: ”Am zis OK şi apoi m-a sunat!” Ce i-a spus arbitrul romângalerie foto
Comentarii

Demba Ba a recunoscut că a fost sunat de Sebastian Colţescu, cel care a vrut astfel să-şi prezinte scuzele pentru incidentul din timpul meciului PSG - Istanbul Başakşehir. Cel mai probabil, discuţia a fost intermediată de Ousmane N'Doye.

Duminică, Ousmane N'Doye a declarat că a încercat să facă pace între Demba şi Sebastian Colţescu, după scandalul în care arbitrul român a fost acuzat de rasism. Fostul mijlocaş al lui Dinamo a spus că are o relaţie foarte bună cu Demba Ba, fiind amândoi senegalezi şi i-a pus astfel în legătură. Acum, Demba Ba recunoaşte că a fost sunat de Sebastian Colţescu. 

Demba Ba a recunoscut că a fost sunat de Colţescu: ”Mi-a zis că-i pare rău”

Într-o declaraţie publicată de hurriyetdailynews.com, atacantul lui Istanbul Başakşehir susţine că este adevărat că a fost sunat de Sebastian Colţescu. Demba Ba n-a oferit prea multe detalii, dar susţine că arbitrul român a vrut să-şi prezinte scuzele pentru scandalul pe care l-a provocat şi i-a transmis că nu este o persoană rasistă.

Demba Ba spune că un apropiat l-a rugat să poarte această conversaţie, nu-i oferă numele, dar este foarte probabil că persoana în cauză să fie Ousmane N'Doye:

”Cineva pe care n-am putut să-l refuz (n.r. probabi Ousmane N'Doye) mi-a spus că arbitrul vrea să vorbească cu mine. Am zis OK şi apoi Colţescu m-a sunat. Mi-a spus că-i pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat şi a subliniat că el nu este o persoană rasistă. Cazul este închis pentru mine”, a declarat Demba Ba, citat de hurriyetdailynews.com.

Reacţia ciudată a lui Demba Ba după ce s-a scris că s-a împăcat cu Sebastian Colţescu

Totuşi, Demba Ba lasă de înţeles că nu s-a împăcat cu Sebastian Colţescu. Atacantul senegalez a comentat pe Twitter la o postare a publicaţiei So Foot, care anunţa într-o ştire că Demba şi Sebastian Colţescu s-au împăcat.

”Asiguraţi-vă că sursele voastre sunt de încredere înainte să scrieţi”, a comentat Demba Ba la postarea So Foot.

Interesant este că cei de la So Foot au realizat materialul în baza afirmaţiilor făcute de Ousmane N'Doye, care a spus că Demba Ba şi Sebastian Colţescu au îngropat securea războiului. 

Afla mai multe despre: demba ba 

viewscnt
Articole similare