Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demis după doar 3 etape de la FC „U” Craiova, Ovidiu Stîngă reacţionează: „Nu mă aşteptam la asta”. Ce mesaj are pentru suporterii olteni

Demis după doar 3 etape de la FC „U” Craiova, Ovidiu Stîngă reacţionează: „Nu mă aşteptam la asta”. Ce mesaj are pentru suporterii olteni

Liga 2

Comentarii

Ovidiu Stîngă a fost dat afară de la U Craiova 1948 după doar trei etape disputate în Liga 2.

Fostul antrenor nu l-a mulţumit pe Mititelu Jr., patronul interimar al Craiovei, care a decis să caute un alt antrenor pentru a fi sigur de promovarea în prima ligă.
Stîngă îşi face bagajele şi se întoarce în Olanda, unde s-a stabilit, împreună cu familia, de ani buni. La plecarea din România, fostul tehnician al Craiovei a mărturisit că nu se aştepta să fie demis aşa repede, dar că nu regretă nimic!

„Încerc să îmi revin şi usor, uşor îmi închei tot ce am pe aici, prin zonă, şi mă retrag în Olanda. (N.r.- Regreţi că te-ai întors acasă?) De regretat nu pot să regret. Îmi pare rău că nu am reuşit ce ne propusesem eu şi clubul. Regret faptul că am reuşit să luăm doar un punct din cele nouă şi că nu am putut să scot mai mult din aceste nouă puncte. Eu cred că au fost toate împotriva noastră, mă refer la şansă, mă refer la schimbări foarte mari în cadrul echipei, atât tactice cât şi de sistem, cât şi de jucători. Pot spune că pe alocuri şi arbitrajul a contat. Sunt multe, dar mi-e greu să definesc. Tot ceea ce înseamnă organizarea jucului la mine, cer agresivitate şi duel, iar în fotbalul românesc nu e aşa cum e în fotbalul din afară. La fotbal este posibil orice, sincer nu mă aşteptam să fiu demis după trei etape, dar nici nu mă aşteptam să fac doar un punct, iar asta era ultima chestie la care mă puteam aştepta”, a declarat Ovidiu Stânga, la câteva zile după ce a fost pus pe liber de ”FC U” Craiova.Stîngă a mărturisit că, înainte să fie demis, a purtat o discuţie cu Adrian Mititelu Jr.

„Am vorbit cu Adi (n.r. – cel mai probabil se referă la Adrian Mititelu jr., fiindcă tatăl acestuia este la închisoare) după meci, am ajuns la un numitor comun pentru binele clubului şi eu cred că este mai bine aşa. Am avut trei săptămâni foarte încărcate din punctul meu de vedere, pentru cele trei meciuri, şi deja era o presiune în vestiar care putea să dăuneze echipei”,  a mai declarat Ovidiu Stângă.

Mesaj pentru suporterii olteni:

„Suporterii fac parte tot timpul din club, ei îşi doresc puncte, spectacol, îşi doresc evoluţii bune. Să stea liniştiţi, să-şi încurajeze echipa. În momentul acesta nu a fost aşa şi atunci, normal că au reacţionat aşa, cum şi eu aş fi reacţionat. Nu cred că a contat faptul că am făcut parte din proiectul celeilalte echipe din Craiova, pentru că reproşurile de genul acesta au venit după ultimul meci. Ei au fost tot timpul alături de mine. Şi acum sunt câţiva care mă contactează şi îmi transmit salutări. În viaţa unui antrenor sunt astfel de momente. Nu urmăresc reţelele de socializare. Am mulţi suporteri care îmi spun anumite lucruri, comunicam cu ei prin mesaje, în privat. Pentru mine, nu contează reţelele de socializare”, a adăugat fostul antrenor al oltenilor.

Afla mai multe despre: u craiovaovidiu stîngăadrian mititelu jr 

viewscnt
Articole similare