Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Demisia", "Jos Guvernul" sau "20 de ani de minciuni şi fraude". Fanii lui Fenerbahce, război intens cu preşedintele Erdogan

"Demisia", "Jos Guvernul" sau "20 de ani de minciuni şi fraude". Fanii lui Fenerbahce, război intens cu preşedintele Erdogan
Comentarii

Fanii echipei Fenerbahce Istanbul au cerut demisia guvernului turc în timpul meciului cu Konyaspor (4-0), de sâmbătă seara, din prima ligă turcă, primul după cutremurul care a zguduit ţara pe 6 februarie, soldat cu zeci de mii de victime.

Fanii au scandat "Demisionează, omule!", cu referire la preşedintele Erdogan, şi "Jos Guvernul". De asemenea, într-un videoclip distribuit pe platforma fanilor lui Fener, Tek Yol Fener, se vorbeşte despre "20 de ani de minciuni şi fraude".

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan este la putere de 20 de ani. După cutremur, foarte mulţi turci au acuzat guvernul că nu a pregătit populaţia cu privire la astfel de situaţii şi nici nu a acordat importanţă modului în care dezvoltatorii imobiliari au construit blocuri.

Cu 48 de puncte după 22 de etape disputate în Super Lig, Fenerbahce este pe locul 2, la 6 puncte de liderul Galatasaray Istanbul.

Afla mai multe despre: fenerbahce 

viewscnt
Articole similare