Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demisia lui Mutu, pusă sub semnul întrebării: „De ce pleci după 4-0 ăsta? Şi Klopp a luat 7, se poate întâmpla oricui!” | EXCLUSIV

Demisia lui Mutu, pusă sub semnul întrebării: „De ce pleci după 4-0 ăsta? Şi Klopp a luat 7, se poate întâmpla oricui!” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu nu mai este antrenorul celor de la CFR Cluj.

Plecarea lui Mutu de la CFR Cluj a fost surprinzătoare pentru Basarab Panduru

„Briliantul” a fost eliminat din Cupa României, scor 0-4, de Corvinul Hunedoara, motiv pentru care a decis să-şi dea demisia de la clujeni. În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a analizat situaţia şi s-a declarat surprins de hotărârea luată de Mutu.

„Eu mă aşteptam că la anul să fie tot Mutu la echipă. Vine la CFR, ia echipa din drum şi o pregăteşte din timp pentru noul sezon. După ce a pierdut cu 7-2 a mai plecat (n.r. Farul - Rapid din sezonul precedent)? De ce a plecat după 4-0 ăsta? O să te obişnuieşti cu treaba asta. 

Te mai trezeşti şi tu că iei 4 goluri, iei 7 goluri, se poate întâmpla la toată lumea. Dacă ia Klopp 7, atunci poate să ia oricine 7 (n.r. Liverpool a pierdut, scor 2-7, cu Aston Villa în 2020). A luat Mutu 4 goluri de la o echipă din Liga a 2-a, dar chiar nu a părut formaţie de Liga a 2-a”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj: "Nu pot accepta această umilinţă. Eu am un caracter de campion şi o mentalitate de învingător"

"Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilinţă. Eu am o altă mentalitate, una de învingător.

Demisia mea este de la ora 11:00 dimineaţa pe biroul preşedintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aştept s-o aprobe şi domnul Varga, apoi ne strângem mâinile.

A fost o umilinţă prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur şi simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanţă în continuare, dar e greu în aceste condiţii, pe care le-aţi văzut şi dumneavoastră. E vorba despre evoluţia pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat.

Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situaţie, dar eu, Adrian Mutu, am stat şi m-am gândit toată noaptea şi, pur şi simplu, nu pot accepta aşa ceva.

Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist şi de om. Şi a principiilor mele de viaţă” , a declarat Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

 

Afla mai multe despre: adi mutucfr clujbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare