Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Demisia, Mihai Stoica!". Liderul galeriei FCSB, revoltat din cauza conducătorului: "Nu-ţi poţi bate joc de atâtea milioane de suporteri"

"Demisia, Mihai Stoica!". Liderul galeriei FCSB, revoltat din cauza conducătorului: "Nu-ţi poţi bate joc de atâtea milioane de suporteri"

FCSB

Comentarii

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, i-a cerut demisia manager-ului general de la FCSB, Mihai Stoica, la finalul meciului din Cupa României cu Dinamo.

Lui Mihai Stoica i s-a cerut demisia de la FCSB

FCSB a fost eliminată de Dinamo din Cupa României, cu 1-0, într-o partidă în care antrenorul Toni Petrea a folosit rezervele. Abia după pauză au intrat şi câţiva dintre titularii obişnuiţă. 

Echipa de start a FCSB-ului pentru partida cu Dinamo:

  • FCSB: Vlad - Creţu, Haruţ, Nedelcu, Panţîru -  Vînă, Şut, Perianu - Oaidă, Buziuc, Niţă
  • Rezerve: Udrea - Miron, Coman, Vukusic, Tănase, S. Şerban, Ov. Popescu, Olaru, Pantea

Acesta a fost şi motivul pentru care liderul galeriei FCSB s-a îndreptat împotriva lui Mihai Stoica, la finalul partidei: „La momentul ăsta, pentru mine, atâta timp cât tu vii să-ţi baţi joc de această echipă şi să joci cu Dinamo cu echipa a doua înseamnă că MM trebuie să plece acasă! Dă-ţi demisia, Meme! Nu ai cum să vii tu să joci cu echipa a doua! Eu te ştiu Meme! Nu mă interesează pe mine de Gigi, că nu Gigi a făcut echipa. Eu te ştiu pe tine, domnul Meme! Tu trebuie să-ţi dai demisia la ora asta. Demisie fără discuţie! Nu-ţi poţi bate joc de atâtea milioane de suporteri să vii să-mi spui mie că joci cu echipa a doua. E mâna lui Meme aici. Se duce la patron şi îi spune să odihnească jucătorii. Tu odihneşti jucătorii cu Dinamo?

Noi ne dăm sufletul pentru echipa asta şi tu joci cu copii de 15-16 ani cu Dinamo. Demisia totală, Meme! Noi, suporterii Stelei, cerem demisia lui Meme! M-am săturat câte mii de mesaj primesc de la suporteri. Domnule Meme, eu în numele suporterilor transmit ce vor suporterii: la revedere! Cum îţi permiţi să laşi ca manager să joace echipa a doua cu Dinamo? Eu mi-am luat amendă azi când am fost în Berceni! Cupa era unul din obiectivele Stelei. Nu poţi face aşa ceva. Eu ştiam, dar am crezut că e o glumă de dimineaţă când am aflat că jucăm cu juniorii în teren.

Jucaţi cu echipa a doua cu alte echipe dacă vreţi să încercaţi jucătorii pe care i-ai adus dumneata, domnule Meme. Să mă bată Dinamo în halul ăsta! Toată lumea îi rupe şi tu îmi joci cu juniorii cu Dinamo. Nu se poate aşa ceva! Asumă-ţi rezultatul şi pune mâna pe pix şi hârtie şi lasă-ne! Ce transmiţi tu ca manager? Nimic!

Meme, tu l-ai adus pe Buziuc, tu l-ai adus pe Şut. Ai ochi de manager. Nu spune nimeni că nu eşti experimentat, dar asumă-ţi şi dă-ţi demisia, asta vor suporterii. De ce i-ai mai băgat rezerve pe Coman, Tănase şi Olaru? Trebuia să-i bagi din prima. Ca să ne demonstreze că n-a făcut el echipa să iasă şi să spună, că şi-aşa a spus că el nu vrea să aibă tangenţe cu suporterii. Lasă că avem noi tangenţe cu el. Niciodată în veci nu poate bate Dinamo pe Steaua. Vă rugăm frumos să vă daţi demisia, domnule Meme”, a declarat Gheorghe Mustaţă la Radio Sport 1

Suporterii ar fi supăraţi pe Mihai Stoica

„Eu ştiam echipa de ieri, dar nu credeam că cineva se poate juca într-un asemenea meci. Ei stau pe bani mulţi şi noi stăm să suferim. Faptul că ai făcut asta asumă-ţi, scrie-ţi demisia! Tu cu Dinamo trebuia să bagi echipa de bază să bată Dinamo. Dă-ţi demisia şi lasă-ne. Dacă nu, putem veni la bază şi să-ţi cerem demisia. Şi mamei, dacă era manager la Steaua, îi ceream demisia în seara asta. Dacă Gigi spunea că bagă echipa, Meme trebuia să-ţi dai demisia şi să-i spui că tu nu poţi accepta asta cu Dinamo. Dar tu ai vrut să odihneşti jucători, atunci odihneşte-te şi tu şi dă-ţi demisia. Ţi-ai bătut joc de suporteri”, a mai spus Gheorghe Mustaţă. 

Afla mai multe despre: mihai stoicagheorghe mustatafcsbdemisie mihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare