adplus-dvertising
You are here:

Denis Alibec a comis-o şi la FCSB. Ce i-a putut spune lui Mihai Stoica: "A fost un episod la noi peste care nu puteam să trecem. Mi-a răspuns" | EXCLUSIV

Denis Alibec a comis-o şi la FCSB. Ce i-a putut spune lui Mihai Stoica: "A fost un episod la noi peste care nu puteam să trecem. Mi-a răspuns" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat situaţia în care a ajuns Denis Alibec la CFR Cluj. Oficialul şi-a adus aminte şi de un episod petrecut în perioada în care atacantul juca pentru echipa din Berceni.

Mihai Stoica, despre ce a făcut Denis Alibec la FCSB: "Mi-a răspuns mie: <<Vorbeşti tu despre fotbal?>>"

Situaţia lui Denis Alibec la CFR Cluj s-a înrăutăţit. După ce prestaţiile sale de pe teren au devenit şterse, fotbalistul a comis-o şi a plecat de pe marginea terenului în meciul CFR Cluj - Academica Clinceni, 2-0, la care nu a fost introdus. De altfel, Dan Petrescu l-a pedepsit şi l-a scos din lot. 

Mihai Stoica crede că stilul impus de Dan Petrescu la CFR Cluj nu-l ajută pe Denis Alibec, cel care ar da un randament bun într-o echipă care se bazează pe contraatac. De asemenea, oficialul de la FCSB şi-a adus aminte cum conducerea a trecut peste un moment de indisciplină al lui Alibec. 

"Când îl aduci pe Alibec, trebuie să ştii că se pot ivi şi epsioade de genul păsta. E excepţional, dar e copilăros. Are gesturi de copil, se enervează şi pleacă. E copil bun, că noi am trecut peste un episod mai dur. A fost un episod la noi peste care nu puteam să trecem, dar am zis să trecem, nu? Mi-a răspuns mie: <<Vorbeşti tu despre fotbal?>>

Te poţi supăra el, îi dai amenzi. Nu ai ce să... Îmi pare rău de el. Lăsând la o parte că CFR domină cu atuoritate tot, dar de Denis Alibec îmi pare rău. El dă un randament  excepţional la o echipă care joacă pe contraatac. CFR aşa joacă în Europa, dar în Liga 1 nu se joacă aşa. 

Echipele se apără cu CFR. Poate şi stilul Petrescu... El simplică fotbalul, o face foarte bine. Cum dă goluri? Joacă mingea pe vârf, joacă pe mingea a doua. Denis nu poate ajuta acolo, că el nu se impune în duel aerian. El a jucat bine la Astra, unde Şumudică juca pe contraatac, Protejează mingea foarte bine, cu un stâng bun. 

Mathieu, jucător abia sosit de la Barcelona, a venit în vestiar la noi să-l caute să-i dea tricoul, pentru că l-a făcut Alibec praf, atunci, cu Sporting (n.r. - în preliminariile Champions League, cu FCSB). La Astra a fost tratat preferenţial, da. La Hagi, nu", a declarat oficialul FCSB pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare