You are here:

Denis Alibec a ”dat din casă”. ”Pactul” pe care l-a făcut cu Hagi: ”Ca data trecută”

Denis Alibec a ”dat din casă”. ”Pactul” pe care l-a făcut cu Hagi: ”Ca data trecută”

Farul Constanța

Comentarii

Echipa Farul Constanţa a învins luni seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Hermannstadt, în etapa a şasea a Superligii. Gheorghe Hagi a bifat meciul 500 ca manager tehnic în Superligă.

Alibec: ”Nu se punea problema să merg în altă parte!”

Constănţenii au ţinut să-i facă o victorie cadou lui Hagi, la meciul 500 de antrenor al acestuia în prima ligă. Rivaldinho a lovit în minutul 7, din pasa lui Gabi Iancu, însă oaspeţii au reuşit egalarea în startul reprizei secunde, minutul 48, prin superbul şut al lui Alessandro Murgia.

După numai trei minute Narek Grigoryan a redus în avantaj gazdele, pentru ca în minutul 57 acelaşi jucător să centreze şi Rivaldinho să reuşească dubla, marcând cu o lovitură de cap.

Dragoş Iancu a marcat pentru sibieni în minutul 83, complicând finalul, dar Farul a câştigat întâlnirea, cu 3-2, şi a ajuns la 7 puncte în campionat, unde este pe locul 8. FC Hermannstadt ocupă poziţia a 14-a, cu 5 puncte.

Denis Alibec a vorbit despre revenirea la Farul şi a oferit primele detalii despre înţelegerea pe care o are cu Gică Hagi.

"Mă simt foarte bine, că am câştigat şi nu am început foarte bine campionatul. Am aştepta puţin să văd ce oferte am, dar din ţară era prima opţiune şi nu se punea problema să merg în altă parte. Ca data trecută (n.r. e înţelegerea, poate pleca oricând).

Mai am nevoie de câteva meciuri, dar în mare m-am simţit destul de bine. Normal că mă gândesc la naţională, dar am luat decizia de a mă întoarce pentru că am venit acasă", a declarat Alibec.

Afla mai multe despre: denis alibecgică hagifarul 

viewscnt
Articole similare