Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec a devenit cetăţean de onoare al oraşului Mangalia

Denis Alibec a devenit cetăţean de onoare al oraşului Mangalia

Farul Constanța

Comentarii

Internaţionalul Denis Alibec a devenit, joi, cetăţean de onoare al Mangaliei, oraş în care s-a născut şi unde a început fotbalul, anunţă clubul Farul Constanţa.

Denis Alibec a devenit cetăţean de onoare al oraşului Mangalia

Initiaţiva acestui proiect, care a fost votat în şedinţa de joi a Consiliului Local din Mangalia, i-a aparţinut consilierului local Neculai Tănasă, care este şi vicepreşedinte al Academiei Hagi.

Denis Alibec este cel mai important fotbalist născut la Mangalia şi totodată unul dintre cei mai importanţi sportivi ai judeţului Constanţa.

În proiectul iniţiat de consilierul Neculai Tănasă au fost reamintite o parte din performanţele realizate până acum în carieră de Denis Alibec: 29 de selecţii în naţionala României, cel mai bun fotbalist român al anului în 2016, precum şi două titluri de campion al României până în prezent.

Crescut la juniorii celor de la clubul de fotbal „Callatis Mangalia” (echipa din oraşul său natal), Denis Alibec a debutat în Liga 1 pentru echipa Farul Constanţa în anul 2008, pe 5 octombrie, împotriva lui Dinamo Bucureşti. Primul gol pentru constănţeni l-a înscris pe data de 18 octombrie 2008, într-o remiză împotriva celor de la Poli Timişoara.

A venit ”nota de plată” pentru Alibec, după cartonaşul roşu primit la Craiova. Ce sancţiune a primit golgheterul Farului

Denis Alibec a fost suspendat două etape de către Comisia de Disciplină, în urma cartonaşului roşu primit la meciul din Bănie cu CS Universitatea Craiova.

Pe lângă cele două meciuri pe care le va rata, Alibec a primit şi o amendă în valoare de 5000 de lei, relatează Gsp.ro.

Din cauza cartonaşului roşu primit la Craiova, Denis Alibec nu va putea evolua în ultimele două meciuri ale echipei lui Gică Hagi din acest sezon.

Aşadar, atacantul Farului nu îşi va putea ajuta echipa în meciurile cruciale cu FCSB şi CFR Cluj. Fostul jucător al lui Inter a fost eliminat din cauza unei lovituri aplicate lui Ştefan Vlădoiu, în prelungirile primului act al meciului din Bănie.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare