Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec a dezvăluit că are o ”chimie” specială cu Gică Hagi: ”Ştiam că o să mă pună pe picioare!” | EXCLUSIV

Denis Alibec a dezvăluit că are o ”chimie” specială cu Gică Hagi: ”Ştiam că o să mă pună pe picioare!” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport în care a dezvăluit că are o relaţie specială cu Gică Hagi, actualul lui antrenor de la Farul.

Denis Alibec nu se mai află la prima tinereţe. Jucătorul a trecut pe la majoritatea cluburilor puternice din Liga 1. Totuşi, în ultima perioadă, jucătorul a intrat într-o scădere de formă. 

Fotbalistul a fost dus de Dan Petrescu în Turcia. Alibec a început promiţător, dar s-a accidentat după câteva meciuri, iar o lungă perioadă a fost indisponibil.

Fotbalistul a ajuns în cele din urmă la CFR, dar nu a reuşit să impresioneze, motiv pentru care ardelenii au decis să îl cedeze la Atromitos, echipă din Grecia. 

În acest sezon, Gică Hagi l-a luat pe Denis ALibec la Farul şi a reuşit să îi revitalizeze cariera. Atacantul a marcat în acest sezon 6 goluri şi a fost unul dintre oamenii de bază de la Farul, echipă care se află pe primul loc în Superligă. 

Internaţionalul a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport, unde a vorbit despre relaţia specială pe care o are cu Gică Hagi. Alibec a recunoscut că fostul decar al României ”l-a pus pe picioare”. 

”Ştiam că o să mă pună pe picioare!”

”Eu mereu când am fost acasă m-am simţit foarte bine! Ştiţi că am mai fost o dată cu domnul Hagi şi de aceea am ales să vin aici, pentru că ştiam că o să mă pună pe picioare.

M-a convins să dau totul pe teren, pentru că asta mi-a spus când am venit. Dacă vin aici, trebuie să mă ţin după el, să ţin pasul cu el”, a spus Denis Alibec, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: farul constanţa-denis alibec-gică hagi 

viewscnt
Articole similare