Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, băgat în şedinţă de Marius Măldărăşanu. Ce i-a transmis antrenorul Astrei: ”Este o pierdere pentru noi”

Denis Alibec, băgat în şedinţă de Marius Măldărăşanu. Ce i-a transmis antrenorul Astrei: ”Este o pierdere pentru noi”

Superliga

Comentarii

Marius Măldărăşanu spune că a avut o discuţie cu Denis Alibec după ce atacantul venit de la FCSB a fost eliminat cu Dunărea Călăraşi. Alibec a primit atunci două cartonaşe galbene în 10 minute.

Nici transferul la Astra nu l-a calmat pe Denis Alibec. Atacantul de 27 de ani răspunde în continuare la provocările adversarilor şi asta i-a adus o eliminare în week-end, cu Dunărea Călăraşi. Alibec este acum suspendat pentru partida cu Concordia şi Marius Măldărăşanu spune că este o pierdere, chiar dacă atacantul este ieşit din formă.

Antrenorul Astrei susţine că a avut şi o discuţie cu el, în care i-a explicat modul prea uşor în care se lasă prins în capcanele adversarilor:

”Denis este o pierdere, chiar dacă nu e la nivelul la care îl ştim cu toţii, dar sunt convins că fiecare antrenor al echipei adverse se bucură când nu e Alibec în teren. Am discutat cu el, i-am reproşat primul cartonaş galben, i-am spus ce aş face eu ca antrenor al echipei adverse, avându-l pe el adversar. Aş încerca să-l provoc, asta încerc să-l facă un pic mai echilibrat. Pentru că, probabil, aşa se va întâmpla şi în viitor, va fi provocat. Să sperăm că în viitor se va schimba”, a declarat Marius Măldărăşanu.
 

Afla mai multe despre: marius maldarasanudenis alibecastraliga 1 

viewscnt
Articole similare