You are here:

Denis Alibec, declaraţie inedită despre Mirel Rădoi: "Nu am spus niciodată asta"

Denis Alibec, declaraţie inedită despre Mirel Rădoi: "Nu am spus niciodată asta"
Comentarii

Denis Alibec (29 de ani) a fost convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria din UEFA Nations League şi vrea să se "pună bine" cu noul selecţioner, Mirel Rădoi.

Este cunoscută relaţia excelentă pe care Denis Alibec o are cu Marius Şumudică, antrenor alături de care a dat cel mai bun randament, însă Mirel Rădoi i-ar putea face concurenţă lui "Şumi-gol" după ultima declaraţie a atacantului de la Astra Giurgiu. 

"Nu am spus niciodată de vreun antrenor al naţionalei dacă îmi place sau mi-a plăcut, dar, sincer, cred că Mirel Rădoi este cel mai bun cu care am lucrat până acum", a spus Alibec într-un interviu pentru FRF TV. 

Alibec, care are 10 meciuri şi un gol pentru echipa naţională, se va bate pentru postul titular cu Gabi Iancu, George Puşcaş şi Sergiu Buş, ceilalţi atacanţi convocaţi de Mirel Rădoi la echipa naţională. 

"Sunt foarte mândru că sunt la naţională. Prima dată când am vorbit cu noul selecţioner mi-a spus să mă pregătesc bine pentru că sunt în vizorul naţionalei şi să dau totul pe teren la echipa de club", a mai spus Alibec, care a avut un conflict cu Nicolae Dică în perioada în care juca la FCSB. Dică este actualul secund al lui Rădoi pe banca echipei naţionale. 

Afla mai multe despre: denis alibecmirel radoiromania 

viewscnt
Articole similare