Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, discurs foarte tăios la adresa celor de la FCSB: ”Am pierdut titlul din cauza lor!” Cum a răspuns când a fost întrebat despre Dică

Denis Alibec, discurs foarte tăios la adresa celor de la FCSB: ”Am pierdut titlul din cauza lor!” Cum a răspuns când a fost întrebat despre Dică

Superliga

Comentarii

Denis Alibec a avut un discurs foarte tăios la adresa fostei sale echipe, FCSB. Atacantul Astrei spune că n-a pierdut singur titlul, aşa cum Gigi Becali l-a acuzat.

Denis Alibec a fost adus ca o adevărată vedetă la FCSB şi în primele şase luni a confirmat aşteptările. Însă, în sezonul următor, sub comanda lui Nicolae Dică, a avut un sezon dezastruos. Problemele medicale, cele din viaţa extrasportivă, relaţia rece cu antrenorul şi cu cei din conducere sunt doar câteva dintre cauzele care i-au afectat forma.

În vară, a revenit la Astra, unde speră să-şi relanseze cariera. Până atunci, Alibec spune că regretă că n-a câştigat un titlu cu FCSB, dar îi acuză pe cei din conducere, dar şi pe antrenor pentru ratarea obiectivului. Asta după ce Gigi Becali l-a scos responsabil pentru ratarea campionatului, în sezonul trecut:

”Campionatul l-am pierdut din cauza lor, nu din cauza mea, că nu joci singur pe teren. (n.r. întrebat unde nu a mers relaţia cu Dică) Întrebaţi-l pe el. A trecut, sunt la Astra, nu stau să vorbesc de Dică şi de Steaua. Primele 6 luni au fost foarte bune, cu domnul Reghecampf am jucat bine, am fost şi căpitan. Păcat că nu am luat campionatul la meciul cu Viitorul. Puteam să ajung în mai multe locuri, dar nu m-a lăsat să plec”, a declarat Denis Alibec.

Afla mai multe despre: denis alibecfcsbastraliga 1 

viewscnt
Articole similare