You are here:

Denis Alibec, încurajat după transferul în Qatar: „Campionatul i se potriveşte de minune! E considerat o vedetă acolo” | EXCLUSIV

Denis Alibec, încurajat după transferul în Qatar: „Campionatul i se potriveşte de minune! E considerat o vedetă acolo” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec (32 de ani), este foarte aproape de un transfer în străinatate, după ce qatarezii de la Al Muaither i-au propus un salariu enorm.

Denis Alibec, încurajat după transferul în Qatar: „Campionatul i se potriveşte de minune! E considerat o vedetă acolo” | EXCLUSIV

Ciprian Panait, fost antrenor la Al Hilal, a ţinut să-l felicite pe Denis Alibec pentru acest transfer, dar totodată i-a oferit un sfat important.

„Alibec are calităţi tehnice să se adapteze oriunde în lume. Este un campionat care i se potriveşte pentru că echipele joacă foarte lent. Este un campionat unde nu există nici un fel de presiune. Vin la meciuri câteva zeci, sute de spectatori care stau până la pauză şi atunci pleacă. Vorbim de majoritatea echipelor, nu de cele mari cum e Al Sadd.

Mental nu ştiu cum se va adapta la faptul că este considerat o vedetă şi dacă nu ştie să gestioneze asta se va întâmpla cu el acelaşi lucru ca în Turcia sau ca la Inter. Dar eu cred că pentru el campionatul se potriveşte de minune”, a spus Ciprian Panait, în exclusivitate, la Orange Sport.

Denis Alibec a plecat în Qatar! Primele declaraţii de la aeroport: ”Hagi m-a felicitat”

Alibec a vorbit, la aeroport, înainte de plecare, de oferta primită de acolo. 

”Încă nu este sigur nimic. Merg acolo să văd ce voi face, să văd condiţiile şi voi lua o decizie. Acum trei zile (n.r. a primit oferta). Mi-e foarte greu să mă despart de Farul, echipa mea de suflet, dar câteodată mai trebuie să iei şi astfel de decizii. Când te laşi de fotbal nu te întreabă nimeni unde ai jucat. Gică Hagi m-a felicitat şi mi-a spus să fie bine. V-am spus, încă nu e sigur. Voi merge să văd ce e acolo. Am luat decizia aceasta şi sper să fie bine.

Am fost ieri la antrenament şi le-am urat succes, dar le-am spus că nu e gata şi că e posibil să ne vedem în trei zile. Budi m-a felicitat. Cu siguranţă sunt mai matur, depinde de mine. Am înţeles că e mai liber (n.r. la Doha, în Qatar), nu e ca în Arabia. Farul are puterea de a aduce jucători de la Academie şi să-i facă foarte, foarte buni. Eu zic că suntem 100% în play-off. Cred că se va bate la titlu Farul.

Normal că mă gândesc la naţională, vom vedea ce va fi. Nu am vorbit cu selecţionerul fiindcă nu e nimic sigur şi vom vedea ce va fi”, a declarat Denis Alibec, la aeroport.

Afla mai multe despre: faruldenis alibecciprian panait 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul