Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec îşi continuă războiul cu Gigi Becali! "Probabil îi plac jucătorii care îi cer voie şi când fac dragoste". Ironiile lansate de fostul atacant de la FCSB

Denis Alibec îşi continuă războiul cu Gigi Becali! "Probabil îi plac jucătorii care îi cer voie şi când fac dragoste". Ironiile lansate de fostul atacant de la FCSB

FCSB

Comentarii

Atacantul Astrei, Denis Alibec, i-a dat o nouă replică finanţatorului FCSB, Gigi Becali, în contextul ultimelor întâmplări de la vicecampioana României.

Denis Alibec îl ironizează pe Gigi Becali

Atacantul aflat într-o formă bună la Astra nu e de acord cu metodele pe care Gigi Becali le aplică la FCSB. Denis Alibec a jucat la actuala vicecampioană a României între 2017 şi 2018 şi a simţit pe pielea sa implicarea omului de afaceri în viaţa echipei. 

După ce în urmă cu câteva zile Gigi Becali a spus despre el că este un jucător problematic, Denis Alibec nu a ratat ocazia de a-l ironiza. Atacantul Astrei a făcut câteva dezvăluiri din perioada de la FCSB şi i-a dat dreptate lui Adi Popa, care, la rândul său, a fost revoltat de atitudinea omului de afaceri:

"Îşi dă cu părerea despre fiecare jucător din Liga 1, nimeni nu îi spune nimic. Aşa este el şi nu mă interesează ce spune. Nu făceam nimic la antrenament, probabil îi plac jucătorii care îi cer voie şi când fac dragoste. Dacă îi plac jucătorii de genul ăsta… atunci va lua titlul peste 10 ani.

Mi-a plăcut că Adi Popa a zis ce s-a întâmplat şi ar trebui ca cineva să ia măsuri. Am trecut prin multe la FCSB. A fost o perioadă frumoasă pentru mine, dar grea pe final", a spus Denis Alibec pentru ProSport.

Ce oportunitate de transfer are Denis Alibec

Presa din Polonia susţine că patronul celor de la Legia Varşovia, Dariusz Mioduski, nu a renunţat la ideea de a-l transfera pe atacantul celor de la Astra Giurgiu, Denis Alibec (28 de ani), iar ultimele evoluţii ale fotbalistului l-au determinat să iniţieze o nouă rundă de negocieri cu patronul Ioan Niculae.

 
 

Afla mai multe despre: denis alibecgigi becalifcsbastra 

viewscnt
Articole similare