Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, lecţie de fair-play faţă de Puşcaş! Detaliul remarcat de MM Stoica: ”Asta spune multe despre caracterul lui” | EXCLUSIV

Denis Alibec, lecţie de fair-play faţă de Puşcaş! Detaliul remarcat de MM Stoica: ”Asta spune multe despre caracterul lui” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României s-a calificat la un turneu final după opt ani, sâmbătă, în urma victoriei cu Israel, scor 2-1, din Ungaria.

Denis Alibec, lăudat pentru gestul faţă de Puşcaş: ”Asta spune multe despre caracterul lui”

La Felcsut, pe Pancho Arena, în faţa a 600 de suporteri tricolori, Israel a deschis scorul încă din minutul 2, când a marcat Eran Zahavi, lăsat liber în careu la un corner. Românii au egalat în minutul 10, prin George Puşcaş, care a urmărit şi a trimis în plasă mingea revenită din bara transversală la şutul lui Drăguş. Acelaşi Drăguş a trimis în bară în minutul 24, iar gazdele au replicat după opt minute: Zahavi l-a lansat perfect pe Glokh, care a intrat în careu şi a şutat, dar Moldovan a fost la post.

În minutul 38 Puşcaş a trimis spre poartă şi a căzut în careu, însă portarul israelian a prins. Repriza secundă a început cu tricolorii în atac şi Puşcaş a şutat în minutul 47, când Glazer a respins în corner. După un minut, Raţiu a făcut o cursă pe partea dreaptă, a trimis bine în careu şi Răzvan Marin a şutat peste poartă. Al doilea gol al României a venit în minutul 63.

Puşcaş a pasat către Răzvan Marin, acesta a trimis la Ianis Hagi care a încercat să paseze în faţa porţii. Balonul i-a revenit lui Ianis care a şutat cu stângul, la colţul scurt, şi a înscris. În minutul 74 Mihăilă a ratat incredibil din faţa porţii, iar atacantul Parmei a primit roşu direct în minutul 85, pentru un fault la Turgeman. S-a încheiat 2-1 şi România va merge la Euro 2024.

Denis Alibec nu a evoluat dar a predat o lecţie de fair-play la finalul partidei. Momentul a fost remarcat de MM Stoica, în direct, la Orange Sport.

”Am văzut exact la finalul meciului bucuria lui Alibec care s-a dus direct la Puşcaş, asta spune multe, sunt jucători care se gândesc inainte la ei şi după la alţii. Putea să se ducă la Drăguşin, dar s-a dus direct la Puşcaş. Ăstea sunt nişte amănunte, dar spun multe despre caracterul unui jucător!

Eu mereu am fost atent la chestiile ăstea... când sunt jucători care joacă pe acelaşi post şi sunt prieteni, se felicită, asta spune destul de multe!”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Echipele care au evoluat:

  • ISRAEL: Glazer – Dasa (Kanichowsky 62), Miguel Vitor, S. Goldberg, Revivo (Baribo 77) - Peretz, Lavi (Abo Fany 62), Gloukh - Turgeman, Zahavi, Khalaili (Gorno 77). SELECŢIONER: Alon Hazan
  • ROMÂNIA: H. Moldovan - Raţiu, A. Burcă, Drăguşin, Bancu - R. Marin (Cicâldău 87), Screciu (M. Marin 77) – I. Hagi (Fl. Coman 65), Stanciu (Ad. Rus 87), Drăguş (Mihăilă 65) - G. Puşcaş. SELECŢIONER: Edward Iordănescu

Afla mai multe despre: alibecmm stoicanaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare