You are here:

Denis Alibec, nemulţumit după ce nu a prins niciun minut la naţionala României: ”Mă aşteptam să joc mai mult”

Denis Alibec, nemulţumit după ce nu a prins niciun minut la naţionala României: ”Mă aşteptam să joc mai mult”

Echipa națională

Comentarii

Denis Alibec a rămas dezamăgit că nu a prins niciun minut la naţională, dar a precizat că respectă decizia luată de Mircea Lucescu.

Alibec nu a prins minute la naţională

Denis Alibec a fost convocat la naţională, dar nu a bifat decât două minute pe teren! Fotbalistul a vorbit despre acest aspect şi s-a arătat dezamăgit de faptul că nu a evoluat mai mult sub comanda lui Mircea Lucescu.

„Îmi pare rău că nu am avut minute la naţională. Chiar mă aşteptam să joc mai mult, dar este decizia lui Mister şi nu pot să comentez. Eu mereu am avut presiune când am jucat, mereu lumea se aştepta de la mine să decid meciul”, a spus Denis Alibec, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului Rapid – Farul Constanţa, de luni.

România va juca pe 15 noiembrie cu Kosovo şi mai are nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura matematic primul loc al grupei. În tur, jucătorii lui Mircea Lucescu s-au impus fără drept de apel, cu 3-0!

Şi MM Stoica a observat lipsa lui Mitriţă&Alibec

”Foarte ciudat ce s-a întâmplat cu Mitriţă şi Alibec. N-au intrat nici măcar o secundă. Nu sunt jucători care să accept chestia asta, cred eu. Nu neapărat să comenteze.. dar Mitriţa e liderul unei echipe care domină în Superligă, pare în formă, e golgheterul campionatului.

Noi nu ştim ce ce discută acolo (n.r. la naţională), cum s-a prezentat la antrenamente, poate sunt jucători care au o atitudine care nu-i convine lui Lucescu. Iar cu Drăguş a avut inspiraţie pentru că la ce a jucat in Cipru... uite că dă golul victoriei şi Lucescu iese bine. 

(n.r. te aşteptai să nu intre Mitriţă?) Nu! Eu mă gândeam că joacă Mitriţă şi intră Coman în locul lui sau invers. (...) Dar poate că nu e o prioritate pentru Lucescu să mulţumească un jucator”, a declarat MM Stoica la Prima Sport.

În urma acestui succes, ”Tricolorii” au acumulat 12 puncte în clasament, după 4 partide disputate. 

Afla mai multe despre: româniadenis alibeclucescu 

viewscnt
Articole similare