Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, prizonier la FCSB. Ce a declarat Marius Şumudică despre transferul atacantului

Denis Alibec, prizonier la FCSB. Ce a declarat Marius Şumudică despre transferul atacantului

Superliga

Comentarii

Denis Alibec rămâne în continuare blocat la FCSB. Marius Şumudică susţine că vrea să-l transfere la Al Shabab, dar şansele sunt mici, deoarece nu reuşeşte să-i convingă pe arabi că are valoare.

Ultimul an a fost un coşmar pentru Denis Alibec. Atacantul de 27 de ani a avut probleme medicale, probleme de comportament, probleme cu forma şi a intrat în conflict cu conducerea clubului. Gigi Becali i-a transmis că nu mai are ce căuta la FCSB şi n-a fost luat în cantonament, dar nici nu prea are portiţă de scăpare.

Speranţele lui Alibec se leagă de fostul său antrenor, Marius Şumudică, sub comanda căruia a traversat cea mai bună formă. Şumudică a semnat cu Al Shabab, unde l-a transferat şi pe Constantin Budescu, dar nu reuşeşte să-i convingă pe arabi să plătească şi pentru Denis Alibec.

Şumudică spune că declaraţiile făcute de patron, dar şi alte critici la adresa lui Alibec au fost citite şi cei din conducerea lui Al Shabab:

”Mai am 3 posturi descoperite şi ne gândim foarte bine pe cine luăm. Sunt în discuţii pentru Alibec în continuare. Lucrez în continuare, dar şansele sunt destul de mici. Cred că sunt cam singurul care încearcă... Vreau să-i conving ce înseamnă Alibec lângă Budescu. Îmi e greu să-i conving... Citesc imediat tot ce apare şi sunt puţin dezamăgiţi. E destul de greu să-i conving, există concurenţi serioşi. Mai am fotbalişti pe listă care au marcat peste 15 goluri în campionate destul de puternice”, a spus Şumudica Sport.ro.

Afla mai multe despre: denis alibecmarius sumudicaal shababliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare