Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, propus din nou la FCSB: ”Să facă ce nu a reuşit prima oară!”

Denis Alibec, propus din nou la FCSB: ”Să facă ce nu a reuşit prima oară!”

FCSB

Comentarii

Denis Alibec este dorit, din nou, de Gigi Becali la FCSB!

Alibec, dorit de Becali la FCSB

Patronul Gigi Becali şi-a făcut deja planurile pentru campania de achiziţii din vară, iar printre numele pe care le are în vedere se numără Denis Alibec (Muaither), Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova), Louis Munteanu (Farul/Fiorentina) şi Philip Otele (CFR Cluj). 

Raul Rusescu, fostul fotbalist, a vorbit despre posibilitatea ca Alibec să ajungă, din nou, în curtea FCSB-ului. 

”Ar fi interesant să-l vedem pe Denis înapoi la Steaua (n.r. FCSB), să facă ce nu a reuşit prima oară. Au trecut nişte ani peste el.

Cu o pregătire bună se pune rapid pe picioare. Dintre toţi jucătorii vehiculaţi la FCSB, el e singurul care ştie ce înseamnă tricoul ăla, care e greu”, a spus Raul Rusescu, potrivit gsp.ro.

  • 24 de goluri a marcat Alibec în tricoul echipei FCSB

„Vorbim după Euro de transfer”, i-a transmis atacantul naţionalei patronului FCSB, citat de sport.ro.

Din vara anului 2023, Denis Alibec se află sub contract cu Muaither SC, grupare din Qatar pentru care a adunat 18 partide în toate competiţiile şi pe care a ajutat-o cu 4 goluri şi două pase decisive.

MM Stoica îl aşteaptă pe Alibec la antrenamente

În Qatar, campionatul se va sfârşi la finalul lunii aprilie, iar MM Stoica a mărturisit că Alibec este bine primit la FCSB pentru antrenamente.

„E normal, trebuie să se antreneze cu cineva. Dacă vrea să stea în Bucureşti şi să se antreneze cu cineva, poate să vină la noi.

Serios, eu am mai spus, poate s-a considerat că este glumă, dar eu vorbesc foarte serios. Dacă vrea să stea în Bucureşti, Alibec poate veni oricând la noi la antrenamente”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport

Afla mai multe despre: denis alibecfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare