Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec ratează meciul cu CFR Cluj. Gică Hagi: ”Nu ştim câte zile va lipsi”

Denis Alibec ratează meciul cu CFR Cluj. Gică Hagi: ”Nu ştim câte zile va lipsi”

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a anunţat că nu se va putea baza pe atacantul Denis Alibec (32 de ani) la meciul cu CFR Cluj, din etapa a 5-a a Superligii.

  • Partida dintre Farul şi CFR Cluj este programată sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20:30. Duelul va fi transmis în direct pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Denis Alibec, out pentru meciul cu CFR Cluj

Denis Alibec s-a accidentat în ultima partidă de campionat disputată de Farul, cu FCSB, scor 1-2, iar problemele sale medicale sunt unele delicate.

Gică Hagi a recunoscut, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu ştie exact cât timp va lipsi golgheterul său de pe teren, însă, cu siguranţă nu va fi apt pentru meciul cu CFR Cluj.

Vlad Morar este accidentat, ca şi la meciul cu Steaua. Alibec nu este pentru acest meci şi nu ştim câte zile va lipsi. Asta nu înseamnă nimic. Trebuie să găsim soluţii şi cei care vor intra trebuie să marcheze goluri”, a declarat Gică Hagi, vineri, în cadrul conferinţei de presă premergătoare jocului cu CFR Cluj.

Denis Alibec este cel mai bun marcator al Farului, din acest sezon, cu 11 reuşite. Pe locul secund se află Alexi Pitu - cu 5 goluri - cel care între timp s-a transferat la Bordeaux, în Franţa.

 

Afla mai multe despre: denis alibecgica hagi 

viewscnt
Articole similare