Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec s-a despărţit de CFR Cluj şi a fost deja prezentat la noua echipă! ”Scopul meu este să rămân în planurile naţionalei”

Denis Alibec s-a despărţit de CFR Cluj şi a fost deja prezentat la noua echipă! ”Scopul meu este să rămân în planurile naţionalei”

Stranieri

Comentarii

Denis Alibec, atacant în vârstă de 31 de ani, nu mai este oficial jucătorul CFR-ului.

Alibec a ajuns în vară la campioana României, sub formă de împrumut, de la Kayserispor. În cele 21 de partide jucate în tricoul ”feroviarilor”, Denis Alibec a marcat doar 2 goluri. Dan Petrescu nu a fost mulţumit de prestaţiile jucătorului cu care a intrat şi într-un conflict anul trecut şi a decis să nu se mai bazeze pe el. 

CFR a decis să facă anunţul oficial printr-un comunicat, iar jucătorul a fost deja prezentat la noua lui echipă. Atromitos a oficializat mutarea lui Alibec, iar jucătorul va fi coleg în prima ligă greacă cu Dorin Rotariu. 

”Mulţumim, Denis Alibec! Clubul CFR 1907 Cluj şi jucătorul Denis Alibec au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Venit sub formă de împrumut la CFR Cluj de la Kayserispor din Turcia, Alibec va evolua în perioada următoare la Atromitos FC, formaţie din prima ligă a Greciei. Îi mulţumim lui Denis pentru munca depusă în tricoul echipei noastre şi îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a fost anunţul celor de la CFR. 

Alibec, primele declaraţii de la noua echipă

Sunt absolut pregătit. Vreau să joc repede, să mă alătur echipei, să-mi cunosc noii coechipieri. Scopul meu este să rămân în planurile naţionalei, aşa că, da, sunt gata să dau ceea ce are nevoie Atromitos.

Abia aştept să-i văd pe stadion (n.r.- pe suporteri) şi să joc în faţa lor. Vreau să-i ajut de acum înainte să fie mult mai fericiţi. Ne vom descurca mult mai bine, vom ridica echipa şi scopul este să jucăm din ce în ce mai bine”, a spus Denis Alibec pentru site-ul oficial al lui Atromitos.

Jurnaliştii greci de la sportime.gr au vorbit despre salariul pe care clubul elen ar trebui să îl achite lui Alibec şi au precizat că este vorba despre 175.000 de euro până la finalul sezonului. Restul banilor, până la 800.000 de euro, ar urma să îl plătească turcii de la Kayserispor, club de care aparţine românul şi CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: alibec-grecia-cfr 

viewscnt
Articole similare