Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, sincer după ce a plecat de la CFR Cluj! ”Stilul de fotbal al lui Dan Petrescu nu mi se potriveşte!”

Denis Alibec, sincer după ce a plecat de la CFR Cluj! ”Stilul de fotbal al lui Dan Petrescu nu mi se potriveşte!”

Stranieri

Comentarii

Denis Alibec, atacant în vârstă de 31 de ani, nu mai este jucătorul CFR-ului şi a semnat cu Atromitos.

CFR a decis să facă anunţul oficial printr-un comunicat, iar jucătorul a fost deja prezentat zilele trecute la noua lui echipă. Atromitos a oficializat mutarea lui Alibec, iar jucătorul va fi coleg în prima ligă greacă cu Dorin Rotariu. 

Acum, Alibec a făcut mai multe declaraţii despre plecarea de la CFR şi a mărturisit că stilul de joc pe care Dan Petrescu îl impune la CFR nu i se potriveşte. De asemenea, atacantul a dezvăluit că a rămas în relaţii bune cu clubul şi antrenorul clujenilor. 

”Stilul de fotbal al lui Dan Petrescu nu mi se potriveşte!”

”Păi, eu am ajuns la echipă într-un alt context, cu alt antrenor şi alt sistem de joc. Relaţia mea atât cu clubul, cât şi cu Dan Petrescu, este una bună, să nu se înţeleagă altceva! Doar că toţi ştim, cred, tipul de fotbal pe care îl preferă Dan Petrescu şi nu cred că mi se potriveşte, atâta tot. Eu simt că pot să ofer mult mai mult şi aveam nevoie doar de un alt context ca să arăt asta. Am jucat puţin şi nu eram mulţumit eu, am marcat puţin şi nu era nimeni mulţumit, normal. Greşelile personale mi le asum, ca de fiecare dată. Dar pentru ce se întâmplă pe teren aveam nevoie de o eliberare, de o descătuşare”, a spus Denis Alibec, pentru PlaySport.

Jurnaliştii greci de la sportime.gr au vorbit despre salariul pe care clubul elen ar trebui să îl achite lui Alibec şi au precizat că este vorba despre 175.000 de euro până la finalul sezonului. Restul banilor, până la 800.000 de euro, ar urma să îl plătească turcii de la Kayserispor, club de care aparţine românul şi CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: cfr-alibec-grecia 

viewscnt
Articole similare