You are here:

Denis Ciobotariu are ”interzis” la Rapid. Cei de la Sepsi nici nu vor să audă de transferul în Giuleşti: ”Nu sunt şanse!”

Denis Ciobotariu are ”interzis” la Rapid. Cei de la Sepsi nici nu vor să audă de transferul în Giuleşti: ”Nu sunt şanse!”

Rapid

Comentarii

Denis Ciobotariu (26 de ani), de la Sepsi Sfântu Gheorghe, este ţinta principală a lui Marius Şumudică pentru postul de fundaş central.

Denis Ciobotariu (26 de ani), fundaşul central al celor de la Sepsi, este unul dintre preferaţii lui Marius Şumudică, noul antrenor de la Rapid. Tehnicianul a exprimat faptul că şi-l doreşte pe apărător.

Ciobotariu, pe lista lui Şumudică

Rapid caută un transfer de impact după ce a pierdut „derby-ul” cu FCSB pentru Daniel Bîrligea.

Finanţatorul Dan Şucu încearcă aducerea fundaşului Denis Ciobotariu de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Laszlo Dioszegi a confirmat interesul Rapidului pentru Ciobotariu.

Iar Attila Hadnagy a ţinut să menţioneze că venirea lui El Sawy nu reprezintă o condiţie de deblocare a mutării lui Denis în Giuleşti.

„În acest moment, nu sunt şanse ca Denis Ciobotariu să ajungă la Rapid”, a spus Attila Hadnagy pentru GSP.ro.

  • 300.000 euro este clauza de reziliere fixată de Sepsi Sfântu Gheorghe pentru Denis Ciobotariu

Denis Ciobotariu a evoluat în 87 de meciuri pentru Sepsi în toate competiţiile, inclusiv în preliminariile UEFA Conference League.

  • 1 milion de euro este cota fundaşului conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Denis Ciobotariu a semnat în 2022 cu Sepsi, după o perioadă convingătoare la FC Voluntari. Apărătorul a mai trecut şi pe la CFR Cluj şi Chindia. Ciobotariu a fost format de Dinamo, unde a petrecut nu mai puţin de 15 ani. În naţionala de tineret are 7 prezenţe.

Lista fundaşilor centrali de la Rapid

  • Paul Iacob (28 de ani)
  • Cristian Ignat (23 de ani)
  • Filip Blazek (26 de ani)
  • Cristian Săpunaru (40 de ani)
  • Alexandru Paşcanu (25 de ani)

Afla mai multe despre: denis ciobotariurapidsepsi 

viewscnt
Articole similare