Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Ciobotariu, reacţie de necrezut după înfrângerea de la Belgrad: ”Putem să le dăm patru goluri la Cluj. Eu chiar cred”

Denis Ciobotariu, reacţie de necrezut după înfrângerea de la Belgrad: ”Putem să le dăm patru goluri la Cluj. Eu chiar cred”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost umilită de Steaua Roşie Belgrad în turul play-off-ului Europa League, scor 4-0.

CFR Cluj s-a făcut de râs în turul play-off-ului Europa League. Campioana României a fost învinsă de campioana Serbiei cu scorul de 4-0, într-o seara neagră pentru fiecare persoană de la clubul ardelean. Căieţii lui Şumudică au greşit la fiecare pas şi au fost pedepsiţi, însă ar fi putut pierde şi mai rău partida.

Şi el responsabil pentru unul dintre goluri, Denis Ciobotariu a avut un discurs halucinant la finalul meciului. Fundaşul central a afirmat că el crede într-o revenire, la Cluj, deşi echipa sa a fost clar surclasată în turul acestei duble.

Denis Ciobotariu, reacţie de necrezut după înfrângerea de la Belgrad

"O seară dificilă, venită pe nişte goluri care le-am luat aiurea, nu pe un joc al lor extraordinar. Trebuie să fim mai atenţi. Cred că după golul 3 totul s-a terminat. La 2-0 ne mai creeam ocazii... Asta a fost, mergem mai departe. Eu cred în continuare în calificare. E presiune la început, când fac fanii o atmosfera frumoasă, dar pe teren uităm şi ne concetrăm la joc.

La CFR se discută de dat afară şi dacă pierzi un meci.  Cred că am făcut un joc relativ bun, deşi am pierdut cu 4-0. Putem să marcăm 4 goluri la Cluj, cum au marcat şi ei. Eu chiar cred, fiindcă altfel nu ar avea rost să ne mai prezentăm. La fel cred şi colegii mei", a spus Denis Ciobotariu, la Pro X.

Afla mai multe despre: cfr clujdenis ciobotariusteaua roşie cfr 

viewscnt
Articole similare