Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Ciobotariu, totul despre colaborarea cu tatăl său la Sepsi: ”Demiterea? Din postura de copil al lui a fost uşor neplăcut”

Denis Ciobotariu, totul despre colaborarea cu tatăl său la Sepsi: ”Demiterea? Din postura de copil al lui a fost uşor neplăcut”
Comentarii

Denis Ciobotariu a colaborat o bună perioadă cu tatăl său, Liviu Ciobotariu, la Sepsi.

Denis Ciobotariu, despre relaţia cu Liviu Ciobotariu: ”A fost strict profesională”

În iunie 2023, Liviu Ciobotariu (52 de ani) ajungea pe banca celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, însă rezista doar 26 de meciuri. 

La Sepsi, Liviu Ciobotariu l-a pregătit şi pe Denis, fiul său. Fundaşul a povestit despre cum a lucrat sub comanda tatălui său la Sepsi şi despre cât de greu a fost momentul când Liviu Ciobotariu a fost dat afară de la echipa din Sf. Gheorghe.

”(n.r. Cum ai privit despărţirea de tatăl tău?) A fost strict profesională.  Adică, poate că din postura de copil al lui a fost uşor neplăcut. Dar, din postura de jucător, cred că am şi demonstrat-o pe teren, am marcat două goluri după ce a plecat.

(n.r. presiunea aceasta ca tatăl tău să îţi fie antrenor) Mă îndoiesc. În Europa, cel puţin, am avut rezultate senzaţionale, nicio echipă din România n-a ajuns la nivelul nostru. Dar nu ştiu dacă nu cumva meciurile acestea din trei în trei zile n-au fost prea mult pentru noi. Căderea a venit după Europa, au intervenit şi accidentări.

(n.r. Ce i-a lipsit tatălui tău pentru a reuşi la Sepsi) Chiar nu ştiu ce să zic. Dar el aici a cucerit primul lui trofeu, a avut performanţe în Europa, a fost în regulă şi pentru el. Dar apoi a fost o cădere şi, bineînţeles, nu se poate avea răbdare la nesfârşit. Asta-i viaţa de antrenor, de jucător, nu te aşteaptă nimeni. Când n-ai rezultate, e simplu, ăsta-i deznodământul.

Mama cred că a fost foarte bucuroasă după Supercupă. Foarte împlinită, mândră, mai ales pentru tatăl meu, fiindcă era primul trofeu ca antrenor. Eu deja aveam câteva (râde)”, a povestit Denis Ciobotariu pentru gsp.ro. 

În locul lui ”Ciobi”, Laszlo Dioszegi l-a ales pe Bernd Storck (60 de ani) care a preluat echipa din Covasna la începutul lunii decembrie. 

Afla mai multe despre: denis ciobotariusepsiliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare