Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Drăguş a intrat în gura lui MM Stoica: ”Cum să stai cu un crac de la şort ridicat în timpul intonării imnului?!” | EXCLUSIV

Denis Drăguş a intrat în gura lui MM Stoica: ”Cum să stai cu un crac de la şort ridicat în timpul intonării imnului?!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a terminat la egalitate cu Belarus, scor 0-0, joi seară, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

MM Stoica s-a luat de Denis Drăguş după meciul cu Belarus

România a dominat partida de la Budapesta, disputată cu porţile închise, pe stadionul Ujpest, iar Stanciu a ratat prima ocazie a tricolorilor în minutul 9, din pasa lui Alibec. Elevii lui Edi Iordănescu au cerut şi un penalti, în minutul 17, dar arbitrul nu a acordat nimic.

În minutul 54 Răzvan Marin a şutat bine de la distanţă, iar în minutul 68 Stanciu a trimis pe lângă poartă. Pe final, adversarii au presat şi Moldovan a scos şutul lui Kontsevoi, din minutul 86. Atacurile tricolore au fost sterile şi meciul s-a încheiat fără gol marcat.

MM Stoica a analizat prestaţia tricolorilor, moment în care l-a criticat pe Denis Drăguş pentru cum a purtat echipamentul naţionalei: ”Ce e cu cracul ăla ridicat?!”. 

”Drăgus a inceput foarte bine meciul dar a disparut. Eu l-am mai văzut cu un crac de la sort ridicat, dar la naţionala nu poţi aşa ceva, să nu se supere. Cineva de pe banca trebuia să ii zică ca nu stai cu cracul ridicat la naţională unde ţi se cântă imnul. Eu am o problemă cu jucătorii ăştia tineri, faceţi ceva ăn fotbal şi dupa din ăstea! Texeira poate să facă a jucat fotbal 20 de ani”, a răbufnit MM Stoica la Orange Sport. 

Următorul meci al României se joacă duminică, 15 octombrie, la Bucureşti, cu Andorra.

În celălalt meci din grupa I, Kosovo a învins Andorra, în deplasare, cu scorul de 3-0, după golurile marcate de Rashica (min. 26, 71) şi Zeqiri (min. 83).

În clasamentul grupei conduce Elveţia, cu 14 puncte, urmată de România (13 puncte), Israel (11 puncte), Kosovo (7 puncte), Belarus (5 puncte) şi Andorra (2 puncte).

Echipele care au evoluat:

  • ROMÂNIA: H. Moldovan – A. Raţiu, Drăguşin, A. Burcă, N. Bancu – R. Marin, Screciu (Olaru 77), Stanciu (Mihăilă 84) – D. Man (Moruţan 61), Alibec (I. Hagi 61), Drăguş (L. Munteanu 77). SELECŢIONER: Edward Iordănescu
  • BELARUS: Ignatovich – Polyakov, Volkov, Politevich, Pechenin – Korzun, Ebong (Bocharov 73) – Yuzepchuk (Karpovich 73), Klimovich (Gromyka 83), Kontsevoi (Karpitski 90+1) – Morozov (Bakhar 73). SELECŢIONER: Carlos Alos Ferrer
 

Afla mai multe despre: denis drăguşmm stoicanaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare