You are here:

Denis Drăguş a numit cheia succesului pentru performanţa României de la EURO 2024: "A contat mult"

Denis Drăguş a numit cheia succesului pentru performanţa României de la EURO 2024: "A contat mult"
Comentarii

Denis Drăguş (24 de ani) a numit cheia succesului pentru performanţa realizată de România la EURO 2024. Tricolorii au ajuns până în optimile de finală la Campionatul European, cu Drăguş printre titulari.

Olanda a eliminat naţionala României de la EURO 2024. Batavii au învins cu 3-0, la Munchen, şi au trimis tricolorii acasă. România a pornit ca din tun la turneul final, 3-0 cu Ucraina, apoi a pierdut cu Belgia (0-2) şi a remizat cu Slovacia (1-1).

Denis Drăguş: "Disciplina a contat foarte mult la EURO 2024"

Primul turneu final al României după opt ani, EURO 2024, a adus o performanţă importantă pentru tricolori, care s-au calificat până în optimile de finală. Olanda a fost, însă, o "nucă" prea tare, iar meciul din optimi a însemnat şi eliminarea de la Campionatul European.

Drăguş a spus că, din punctul său de vedere, disciplina impusă de Edi Iordănescu la naţionala României a contat foarte mult în realizarea acestei performanţe. Fotbalistul a rostit cuvinte frumoase despre selecţionerul care a condus România la EURO.

"Cred că da. A contat mult pentru că a ştiut să antreneze momentele de disciplină şi a ştiut să creeze şi momente frumoase, mai relaxante, să ne ajute şi pe noi. S-a simţit că este aproape de noi şi se gândeşte şi la ceea ce simţim noi", a declarat Denis Drăguş.

În timpul Campionatului European, Denis Drăguş s-a transferat la Trabzonspor, în Turcia.

Afla mai multe despre: denis draguseuro 2024disciplinaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare