You are here:

Denis Drăguş, discurs la superlativ despre Edi Iordănescu: ”Asta e calitatea lui principală!” | EXCLUSIV

Denis Drăguş, discurs la superlativ despre Edi Iordănescu: ”Asta e calitatea lui principală!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Denis Drăguş a fost invitat la SportCast cu Sile după ce a participat cu naţionala României la Euro 2024.

Denis Drăguş a fost invitat la SportCast cu Sile după ce a participat cu naţionala României la Euro 2024. Atacantul a fost titular în toate cele patru meciurile disputate de echipa naţională. 

„Rămâne Edi Iordănescu la echipa naţională?”. Ce crede Denis Drăguş

După eşecul, scor 0-3, contra Olandei din optimile de finală de la EURO şi implicit eliminarea României, Edward Iordănescu (46 de ani) a dat de înţeles că e gata să renunţe la postul de selecţioner. 

Selecţionerul  este aşteptat să ia o decizie în privinţa viitorului său la echipa naţională.

Denis Drăguş, la fel ca ceilalţi tricolori, speră că Edi Iordănescu să îşi dorească să continue pe banca naţionalei.  Tricolorul a avut doar cuvinte de laudă pentru selecţionerul care, din spusele lui, a creat o ”familie” la naţională.

”Noi sperăm să rămână, acum e decizia dânsului. Cred că indiferent de ce se va întâmpla nu cred că poate să fie nici tras la raspundere, nici blamat. A facut lucruri extraordinare, a creat grupul ăsta superb, niciodată nu am spus-o doar aşa să fie spus când ne numeam grup, familie. 

(n.r. discursurile lui Edi produc învoi ceva?) Da, pentru că simte şi el momentele astea... E un motivator, simte unde să apese, cum să ne transmită emoţia asta de la fiecare român în parte. Parcă asculta ce se vorbeste şi ne transmite nouă.

Chiar nu ştiu (n.r. dacă rămâne). Calitatea principală este faptul că analizează totul, e atent la toate detaliile, disciplina pe care a insturat-o în grup şi cum a ştiut să gestioneze grupul ăsta. A reuşit să ne facă pe fiecare să ajungem la cel mai bun nivel”, a declarat Denis Drăgul la SportCast cu Sile.

Denis Drăguş a adunat 15 prezenţe la echipa naţională, iar la seniori a evoluat pentru Viitorul, Standard Liege, Crotone, Genoa şi Gaziantep. 

  • 4 milioane de euro e cota lui Denis Drăguş, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: denis drăguşnaţionala românieiedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare