Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Drăguş, încrezător înainte de meciurile cu Malta şi Danemarca. Cum şi-a motivat Adrian Mutu jucătorii după eşecul cu Ucraina

Denis Drăguş, încrezător înainte de meciurile cu Malta şi Danemarca. Cum şi-a motivat Adrian Mutu jucătorii după eşecul cu Ucraina

Echipa națională

Comentarii

Denis Drăguş, atacantul naţionalei României U21 şi al formaţiei italiene Crotone din Serie A, este încrezător cu privire la şansele ''tricolorilor mici'' de a obţine şase puncte din meciurile cu Malta şi Danemarca.

Drăguş a afirmat că el şi colegii săi nu concep să nu încerce să câştige ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului European U21 din 2021.

“Eu zic că nu se pune problema să nu mergem să câştigăm ambele meciuri. Avem încredere că putem face şase puncte şi am demonstrat şi în trecut că avem o echipă valoroasă.“, a declarat Denis Drăguş pentru FRF TV.

Vârful lui Crotone a dezvăluit ce le-a spus ''tricolorilor mici'' selecţionerul Adrian Mutu după înfrângerea cu Ucraina, scor 1-0.

“Că ne-am împiedicat de un obstacol, dar drumul către calificare nu s-a încheiat şi asta e, e doar un meci, am pierdut şi nemeritat, dar mergem înainte şi privim cu încredre către următoarele două meciuri.

Avem în continuare şanse, într-adevăr, am pierdut trei puncte importante, dar noi trebuie să luăm cele şase puncte din următoarele două meciuri şi eu zic că şansele sunt în continuare destul de mari.“, a adăugat Denis Draguş.

 

Afla mai multe despre: denis dragusadrian muturomania u21 

viewscnt
Articole similare