Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Haruţ nu regretă că a refuzat FCSB: "Dacă a fost bine sau nu, voi vedea pe parcurs! Sunt fericit cu deciziile pe care le iau!"

Denis Haruţ nu regretă că a refuzat FCSB: "Dacă a fost bine sau nu, voi vedea pe parcurs! Sunt fericit cu deciziile pe care le iau!"

Superliga

Comentarii

Denis Haruţ (21 de ani), fotbalistul FC Botoşani, a vorbit, miercuri, despre transferul ratat la FCSB. Fundaşul echipei lui Valeriu Iftime a explicat, din nou, de ce a decis să refuze să semneze cu formaţia lui Gigi Becali.

Denis Haruţ, despre transferul ratat la FCSB: "Dacă a fost bine sau nu, voi vedea. A fost decizia mea şi sunt fericit!"

FCSB a fost la un pas să-l transfere pe Denis Haruţ de la FC Botoşani, după ce Gigi Becali şi Valeriu Iftime bătuseră palma asupra sumei de transfer, de 800.000 de euro. Haruţ a refuzat să semneze cu echipa roş-albaştri, după oficialii liderului i-au pus în faţă două contracte, unul pe doi ani şi unul pe cinci ani, începând in 2022.

Haruţ a explicat decizia şi a spus că nu e afectat de faptul că n-a mai ajuns la FCSB: "(n.r. - Ai fost afectat de transferul ratat?) Nu, am un mental foarte puternic. Ştiu că sunt la Botoşani, trebuie să îmi fac treaba cât mai bine şi doar făcând asta pot să prind un viitor transfer. A fost o decizie proprie. Eu voi trăi cu decizia asta. Dacă a fost bine sau nu, voi vedea pe parcurs. A fost decizia mea şi sunt fericit cu deciziile pe care le iau.

Nu că m-a dat ceva înapoi. A fost doar decizia mea. Nu vreau să mai vorbesc de acest capitol, s-a încheiat. Sunt la Botoşani şi trebuie să îmi fac treaba cât mai bine aici şi să demonstrez. Din ce ştiam eu, au fost şi oferte din afară şi din ţară. Voi vedea ce este mai bine pentru mine.

(n.r. - A fost vorba de bani?) Nu. A fost pur şi simplu o decizie a mea. Am crezut că aceasta este decizia corectă şi voi merge înainte cu ce am decis"
, a spus Denis Haruţ, după meciul Academica Clinceni - FC Botoşani 2-1.

Afla mai multe despre: denis harutfcsbtransferratatfc botosani 

viewscnt
Articole similare