Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man a impresionat în meciul cu Pisa. ”Străluceşte din nou!”

Dennis Man a impresionat în meciul cu Pisa. ”Străluceşte din nou!”

Stranieri

Comentarii

Dennis Man a fost titular în meciul contra celor de la Pisa, a treia clasată din Serie B, scor 0-0.

La Pisa, au jucat din primul minut mijlocaşul Marius Marin şi atacantul George Puşcaş. Marin a rămas pe teren tot meciul şi a primit un cartonaş galben, în minutul 78. Puşcaş a fost schimbat în minutul 92 cu Gaetano Masucci.

La Parma, jucătorul de bandă Dennis Man a evoluat pe întreaga durată a partidei. Arădeanu a fost folosit din nou ca mijlocaş stânga în sistemul 3-4-1-2, poziţie ce presupune o contribuţie mai mare în defensivă. Românul nu a dezamăgit şi a avut o evoluţie solidă. 

”Străluceşte din nou!”

Parma Live a analizat evoluţia lui Dennis Man, care a început să redevină titular în Serie B. ”Man străluceşte din nou. Românul s-a trezit pentru sprintul final”, au scris italienii. Italinii au precizat şi incursiunile lui Man, dar şi faptul că s-a achitat de indicaţiile tactice ale antrenorului său. 

După acest rezultat, Pisa rămâne pe locul 3, de semifinale de play-off pentru promovare, cu 46 de puncte, la egalitate cu Lecce (un joc mai puţin), de pe primul loc, şi cu Cremonese, de pe locul 2. Primele două poziţii asigură promovarea directă în Serie A. Parma este pe locul 14, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: parma-pisa-man 

viewscnt
Articole similare