You are here:

Dennis Man a marcat şi a dezvăluit momentul care a deblocat jocul României cu Cipru: ”Totul s-a întors în favoarea noastră”

Dennis Man a marcat şi a dezvăluit momentul care a deblocat jocul României cu Cipru: ”Totul s-a întors în favoarea noastră”

Echipa națională

Comentarii

Internaţionalul român Dennis Man (26 de ani) a tras concluziile după victoria entuaziasmantă a României pe terenul selecţionatei din Cipru.

Dennis Man a marcat din nou la naţională. Cum a reacţionat după: ”Mă simt bine de fiecare dată”

Reprezentativa României, cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, a învins, în deplasare, cu scorul de 3-0, selecţionata Ciprului, în a treia etapă a grupei C2 a Ligii Naţiunilor.

La finalul meciului, Dennis Man, cel care a deschis scorul cu Cipru este de părere că este încă prea devreme să vorbim de o calificare la Mondial.

”Mă simt bine de fiecare dată când reuşesc să înscriu pentru echipa naţională. În această seară am avut şi puţin noroc, pentru că a rămas mingea la mine. Este bine când câştigăm. Suntem fericiţi că am luate cele trei puncte.

Ştiam că nu va fi un meci uşor, dar am marcat două goluri repede şi totul s-a întors în favoarea noastră. Muncesc zi de zi, antrenament după antrenament, dau totul pe teren şi dacă faci asta este normal să ţi se şi întoarcă ceva.

Vrem să continuăm pe drumul pe care l-am început, încercăm să facem tot ce ne cere Mister la antrenamente şi sper că suntem pe un drum bun. Îmi place să iau lucrurile meci cu meci. Avem încredere, suntem o echipă unită.

Suporterii sunt alături de noi oriunde mergem si le mulţumim, iar victoria asta este şi pentru ei. Cu siguranţa în Lituania vom întâlni o echipă agresivă, mai agresivă decât ce am întâlnit azi, dar totul depinde de noi”, a declarat Man, după meci.

În urma acestui rezultat, tricolorii sunt pe primul loc în clasament, cu 9 puncte, după ce au câştigat şi primele două confruntări din grupă.

Afla mai multe despre: dennis manechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare