You are here:

Dennis Man a reuşit o dublă şi a asigurat victoria cu Malta: "Aveam nevoie de moral. Jucăm la victorie cu Danemarca!". Ce le-a transmis Mutu

Dennis Man a reuşit o dublă şi a asigurat victoria cu Malta: "Aveam nevoie de moral. Jucăm la victorie cu Danemarca!". Ce le-a transmis Mutu

Echipa națională

Comentarii

Dennis Man (22 de ani) a reacţionat la finalul meciului România U21 - Malta U21 4-1, de la Giurgiu, în care a marcat de două ori şi a spus că acum toată lumea aşteaptă motivată partida cu Danemarca. La capătul partidei contra danezilor, tricolorii pot obţine calificarea la Euro 2021.

Man a spus că tricolorii mici aveau nevoie de acest succes pentru moral, dar şi că nu a fost deloc presiune pe jucători după înfrângerea cu Ucraina (0-1).

Decarul şi căpitanul naţionalei de tineret a dezvăluit ce mesaj le-a transmis Adi Mutu elevilor săi. "Briliantul" nu a putut sta pe banca tehnică din cauza faptului că a fost considerat contact direct cu jucătorii infectaţi cu COVID-19, locul său pe bancă fiind luat de Mihai Stoichiţă.

"Aveam nevoie de această victorie, ne bucurăm că am reuşit să marcăm patru goluri, am obţinut cele trei puncte. Aveam nevoie de moral, ne bucurăm că a ieşit cum am vrut noi. Fiecare meci este important pentru noi. Şi în Ucraina ne-am dus şi am jucat la victorie, acel penalty ne-a oprit puţin din drumul nostru. Aşteptăm meciul cu Danemarca încrezători, jucăm la victorie sută la sută.

E important pentru noi că avem reşite. Mă bucur că echipa a câştigat, că avem ocazii de gol.

Nu este o presiune, e o plăcere să intri pe teren să joci meciuri de acest gen. Suntem încrezători pentru următorul meci.

Mister a fost alături de noi, am vorbit cu dânsul şi azi, ne-a transmis că ne susţine. Am jucat pentru ei, pentru băieţii cu COVID-19.

Le urez multă baftă, noi suntem alături de ei. Ne-am dori să facă un meci bun şi să câştige"
, a spus Dennis Man la flash-interviu, la Pro X.

România U21 - Malta U21 s-a terminat 4-1 pentru tricolorii mici, după ce Măţan, Man - care a reuşit o dublă -, şi Ganea au marcat golurile echipei la Giurgiu.

Afla mai multe despre: dennis manromania u21 

viewscnt
Articole similare