You are here:

Dennis Man a trecut peste o perioadă grea şi a revenit cu gol la FCSB: "Sper să nu mai am parte de accidentări"

Dennis Man a trecut peste o perioadă grea şi a revenit cu gol la FCSB: "Sper să nu mai am parte de accidentări"

FCSB

Comentarii

Dennis Man (21 de ani) a revenit după o lungă perioadă în care a fost departe de gazon din cauza unei accidentări. A intrat cu Metaloglobus şi şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Talentatul mijlocaş de la FCSB nu îşi mai doreşte să aibă parte de accidentări pe viitor şi evoluţiile sale să reajungă la nivelul din trecut: "O revenire frumoasă, mă bucur că am reuşit să bifez 45 de minute după două luni de pauză. Mă bucur că am reuşit să şi marchez, să ajut echipa dar mai importantă este calificarea echipei şi sper să continuăm tot aşa. Nu vă daţi seama ce greu este să stai pe margine să te uitţi la colegii tăi cum se luptă"

FCSB s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, dar situaţia din campionat nu este chiar roz, însă Man este de părere că echipa poate să revină în vârful Ligii I: "În clasament nu stăm prea bine, dar de la meci la meci cu siguranţă vom creşte. Am găsit o atmosferă bună în vestiar şi mă bucură acest lucru. Îmi lipseşte să câştig un titlu şi sper să o facem în acest an. Mister este foarte OK, ne dă încredere, vorbeşte cu toţi jucătorii. Sperăm să facem o treabă cât mai bună".

Man a marcat în minutul 40 al meciului cu Metaloglobus şi a fost schimbat la pauză, în locul său intrând Răzvan Oaidă. 

Afla mai multe despre: manfcsb 

viewscnt
Articole similare