Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, dezamăgit după ce România a pierdut calificarea la baraj! ”Pe viitor, nu trebuie să facem aceleaşi greşeli!”

Dennis Man, dezamăgit după ce România a pierdut calificarea la baraj! ”Pe viitor, nu trebuie să facem aceleaşi greşeli!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei.

Dennis Man a reuşit să marcheze în meci, dar a fost dezamăgit la sfârşitul partidei. El susţine că pe viitor, tricolorii nu trebuie să facă aceleaşi greşeli. 

”Pe viitor, nu trebuie să facem aceleaşi greşeli!”

”Am auzit tot stadionul cum s-a bucurat într-un moment. Din păcate, meciul din partea cealaltă nu a fost bun pentru noi. Trebuie să fim puternici şi să mergem înainte. Nu ştiu unde s-a pierdut calificarea exact. Eu cred că trebuia să dăm mai mult la fiecare meci. Să tratăm fiecare meci în parte cu maximă securitate. Cred că am tratat cu seriozitate, dar trebuia mai multă.

M-am bucurat pentru gol, dar având în vedere că nu ne-am calificat, este o bucurie pe jumătate şi nu ştiu, într-un fel sunt dezamăgit. Nu sunt în măsură să vorbesc despre selecţioner, o să vă comunice el pe viitor.

Este o dezamăgire foarte mare, trebuie să fim puternici, iar pe viitor să nu mai facem aceleaşi greşeli pe care le facem acum. Sigur ne vom califica la un turneu final. Eu ştiu ce e aici, s-a creat un grup puternic, suntem prieteni toţi în vestiar şi eu am mare încredere în vestiar”, a spus Dennis Man, la sfârşitul meciului. 

Clasamentul final al grupei J: Germania – 27 de puncte, Macedonia de Nord - 18 puncte, România - 17 puncte, Armenia - 12 puncte, Islanda - 9 puncte, Liechtenstein - un punct. Germania s-a calificat la CM din Qatar, iar Macedonia de Nord va juca la baraj pentru CM. 

Afla mai multe despre: românia-man-cm 

viewscnt
Articole similare