You are here:

Dennis Man, dorit cu insistenţă înainte de EURO 2024! Ofertă de 6.000.000 de euro pentru cel mai în formă fotbalist român

Dennis Man, dorit cu insistenţă înainte de EURO 2024! Ofertă de 6.000.000 de euro pentru cel mai în formă fotbalist român

Stranieri

Comentarii

Dennis Man este foarte apreciat la Parma, echipă alături de care a reuşit să promoveze în Serie A, iar italienii vor să-i prelungească contractul chiar înainte de EURO 2024.

Dennis Man poate prinde contractul carierei! 6.000.000 milioane de euro pentru internaţionalul român

Dennis Man a făcut un sezon mare pentru cei de la Parma, ieşind în evidenţă în foarte multe meciuri pentru formaţia promovată pe prima scenă a fotbalului din Italia. În cele mai importante momente, extrema transferată de la FCSB a strălucit şi a reuşit să-şi aducă echipa înapoi în Serie A.

Dennis Man a jucat excelent şi la echipa naţională, acolo unde a fost şi continuă să fie titular sub comanda selecţionerului Edi Iordănescu. Dat fiind acest context, cei de la Parma vor să-şi asigure serviciile românului şi în viitor, astfel că forţează o prelungire a contractului.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Pentru a fi siguri că Man rămâne la Parma şi în Serie A, oficialii echipei pregătesc o ofertă de nerefuzat: 6.000.000 milioane de euro pentru 3 ani de zile. Actualmente, românul are un contract de 1,2 milioane/sezon. Semnarea contractului ar pune capăt zvonurilor conform cărora Man ar ajunge în Bundesliga sau La Liga.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 11 goluri şi 6 assisturi sunt cifrele lui Dennis Man în 32 de meciuri de Serie B în acest sezon

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: dennis manparmacontract 

viewscnt
Articole similare