You are here:

Dennis Man, după 4-1 cu Viitorul: ”Am crezut până în ultimul minut!” :) Ce spune despre forma slabă din acest start de sezon

Dennis Man, după 4-1 cu Viitorul: ”Am crezut până în ultimul minut!” :) Ce spune despre forma slabă din acest start de sezon

Superliga

Comentarii

Dennis Man a reuşit să înscrie în Viitorul - FCSB 1-4, chiar în ziua în care a împlinit 20 de ani. Tânărul mijlocaş dreapta susţine că acest gol îl ajută foarte mult la moral.

Dennis Man are un început destul de slab de sezon, după ce anul trecut a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. Mijlocaşul de 20 de ani a marcat însă în poarta Viitorului şi spune că acest gol îi dă încredere. Man susţine că n-are explicaţii pentru forma slabă pe care o traversează:

”A fost o victorie muncită, am crezut până în ultimul minut şi am dat totul pe teren. Cei de la Viitorul au luat roşu încă din primele minute, ne-au uşurat jocul, dar în continuare ne-au pus probleme. Mă bucur că am marcat, aveam mare nevoie de golul acesta, nu eram într-o perioadă bună, nu ştiu de ce. Normal că am căutat explicaţii, mi-am pus întrebări, pentru că viaţa mea extrasportivă este foarte liniştită şi nu ştiam de ce nu mai reuşeam să joc ca anul trecut. Nu m-au afectat zvonurile despre transferuri, pentru că eu sunt cu inima şi cu capul aici”, a declarat Dennis Man la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dennis manliga 1fcsbviitorul 

viewscnt
Articole similare