You are here:

Dennis Man, inclus de UEFA pe lista fotbaliştilor aşteptaţi să "explodeze" în 2020. "Perla" lui Gigi Becali, într-o companie selectă

Dennis Man, inclus de UEFA pe lista fotbaliştilor aşteptaţi să "explodeze" în 2020. "Perla" lui Gigi Becali, într-o companie selectă

FCSB

Comentarii

Dennis Man (21 de ani), atacantul echipei FCSB, a fost inclus de UEFA pe o listă de 50 de tineri jucători demni de urmărit în 2020.

Cei de la UEFA se aşteaptă ca "perla" lui Gigi Becali să prindă un transfer important în acest an.

"După ce a făcut pasul de la echipa de tineret la cea de seniori, talentatul atacant este pregătit de o mutare în străinătate după ce şi-a arătat clasa în competiţia internă", scrie site-ul UEFA.

Dennis Man se bucură de o companie selectă. Eduardo Camavinga (mijlocaş, 17 ani), fotbalistul lui Rennes dorit de marile echipe ale Europei, Ansu Fati (atacant, 17 ani), noul puşti teribil al Barcelonei, şi Bukayo Saka (mijlocaş, 17 ani), de la Arsenal, se află de asemenea pe lista întocmită de UEFA.

Dennis Man, cel mai valoros fotbalist din Liga 1

La 21 de ani, Dennis Man este cel mai valoros fotbalist al momentului în Liga 1. Atacantul FCSB-ului este cotat la 5,5 milioane de euro şi împarte prima poziţie cu un alt jucător pe care Gigi Becali speră să îl vândă pe bani grei, Florinel Coman.

  • 4 selecţii are Dennis Man la prima reprezentativă
  • 2022 - până atunci mai are Man contract cu FCSB

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare