You are here:

Dennis Man, optimist cu privire la o nouă calificare a României U21: ”Sperăm la locul 1, de ce nu?”

Dennis Man, optimist cu privire la o nouă calificare a României U21: ”Sperăm la locul 1, de ce nu?”
Comentarii

Dennis Man, decarul naţionalei României U21, s-a arătat optimist la finalul partidei câştigate de tricolorii mici la scor de neprezentare în faţa Maltei.

Man vede cu ochi buni venirea lui Adi Mutu la naţionala de tineret şi consideră că România are şanse să termine grupa pe primul loc, ceea ce ar înseamna o nouă calificare la un campionat european.

”Important este că am câştigat, pentru că Malta este o echipă incomodă. Am marcat repede şi asta ne-am propus de la început. Am început foarte bine cu Mister şi încercăm să prindem din mers ideile sale. Sperăm la locul 1, de ce nu? Jucăm la victorie fiecare meci, iar când vom juca cu Danemarca, sper să câştigăm. Mister are alte idei de joc, ne bucurăm că este alături de noi.

Am avut multe de învăţat de la Mirel Rădoi, acum a venit Adrian Mutu şi este un alt exemplu pentru noi. Încercăm să învăţăm cât mai multe. Important este că echipa a câştigat şi mai puţin că am marcat eu. Am avut emoţii la meciul echipei naţionale de aseară, dar ne bucurăm că au reuşit să o facă. Îi felicităm pentru ceea ce au reuşit. Când îmbraci tricoul naţionalei este cu totul şi cu totul altceva.”, a declarat Dennis Man, la finalul partidei de pe trenul Maltei, câştigată de România, scor 0-3.

România U21 a câştigat fără emoţii deplasarea din Malta, scor 3-0. Dennis Man, Costache şi Haruţ au marcat golurile unei victorii liniştite a tricolorilor mici, în Malta.

Formaţia pregătită de Adrian Mutu nu a avut deloc emoţii în compania unui adversar net inferior. Cu un 4-3-3 agresiv, Mutu a trimis în teren o echipă foarte bine organizată, care  a beneficiat din plin de atitudine şi determinare. În timp ce Dennis Man a fost omul numărul 1 în ofensivă, Olaru a fost probabil cel mai bun jucător al naţionalei mici.

Man a fost decisiv la primele două goluri. Pe primul l-a marcat după o cursă superbă şi o finalizare elegantă. La cel de-al doilea a avut o rupere de ritm perfectă şi i-a permis lui Mihăilă să obţină un penalty, transformat uşor de Costache.

Golul trei a venit pe final, de la Haruţ. Fundaşul lui FC Botoşani a marcat primul său gol în echipa naţională de tineret. "Tricolorii" mici au mai avut o bară (prin Ciobanu), dar şi alte ocazii de gol.

În grupa României, Danemarca a învins Irlanda de Nord cu scorul de 1-0, după ce Skov Olsen a transformat o lovitură de la 11 metri. Ucraina s-a impus în Finlanda cu 2-0 prin golurile reuşite de Konoplia şi Sikan.

Clasamentul grupei 8 din preliminariile EURO 2021 U21:

1 Danemarca - 19 puncte

2 România - 16 puncte

3 Ucraina - 7 puncte

4 Finlanda - 7 puncte

5 Irlanda de Nord - 6 puncte

6 Malta - 1 punct

Pentru România urmează o deplasare dificilă în Ucraina, şi foarte probabil, finala grupei, contra Danemarcei.

Afla mai multe despre: dennis manromania 

viewscnt
Articole similare