Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man şi-a stabilit viitorul! Presa din Italia anunţă: „Semnează şi câştigă peste două milioane de euro!”

Dennis Man şi-a stabilit viitorul! Presa din Italia anunţă: „Semnează şi câştigă peste două milioane de euro!”

Stranieri

Comentarii

Dennis Man este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români ai momentului.

Dennis Man a ales! Presa din Italia a făcut anunţul

Dennis Man are parte de cel mai bun sezon din carieră, el fiind un jucător decisiv în succesul celor de la Parma în Serie B. Formaţia românului este lider autoritar în a doua ligă italiană şi are şanse foarte mari să revină pe prima scenă a fotbalului din Peninsulă.

Astfel, Dennis Man nu duce lipsă de oferte, însă pare decis să rămână tot la Parma, conform jurnaliştilor italieni. Românul se simte foarte bine la actuala sa echipă, unde a reuşit, în sfârşit, să se adapteze. Totuşi, Dennis Man are anumite pretenţii financiare pentru a semna prelungirea contractului.

Conform presei din Italia, salariul său actual este de 1,2 milioane de euro pe sezon, iar românul vrea să câştige peste 2 milioane de euro pe sezon. Actuala înţelegere expiră în vara lui 2025, aşa că oficialii clubului fac tot posibilul pentru a-l convinge pe internaţionalul român să semneze o prelungire, mai ales că are o cotă de piaţă importantă.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 11 milioane de euro a fost suma primită de FCSB de la Parma 

Dennis Man, dorit de Juventus

Echipele de top din Italia pregătesc transferul fotbalistului român. După zvonurile conform cărora AC Milan este interesată de serviciile sale, iată că a venit rândul celor de la Juventus să se înscrie pe „listă”.

„Federico Chiesa şi Yildiz sunt doi coechipieri excelenţi pentru Dusan Vlahovic, însă din sezonul viitor li s-ar putea alătura un alt fotbalist tânăr. Acesta este Dennis Man, un lider autentic al unei formaţii, Parma, care zboară spre Serie A.

Man este una dintre certitudinile echipei lui Fabio Pecchia, cu performanţe somptuoase, care au atras atenţia unor cluburi de top. Este jucătorul cu cele mai multe driblinguri reuşite în Serie B, dar şi golgheterul celor de la Parma în toate competiţiile, în acest sezon, cu 13 reuşite. 

Există interes pentru el de la unele echipe din Serie A, inclusiv de la Juventus, cu Gianluigi Buffon care l-a avut coechipier şi care ar putea fi intermediarul în eventualele negocieri. Man este dorit şi de nemţii de la Borussia Dortmund”, scriu jurnaliştii italieni.

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie b 

viewscnt
Articole similare