Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man şi Valentin Mihăilă avertizaţi de Emil Grădinescu. "Mi-e teamă însă că şirul acesta de înfrângeri să nu aibă impact şi pe plan psihic pentru ei"

Dennis Man şi Valentin Mihăilă avertizaţi de Emil Grădinescu. "Mi-e teamă însă că şirul acesta de înfrângeri să nu aibă impact şi pe plan psihic pentru ei"

Serie A

Comentarii

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt într-o formă bună la Parma, însă echipa are şanse mari să retrogradeze la finalul acestui sezon de Serie A, lucru care îi pune într-o situaţie grea pe tinerii români.

Comentatorul sportiv a acordat un interviu în care a vorbit despre Mihăilă şi Man, care sunt în acest moment unii dintre cei mai buni fotbalişti ai Parmei.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă avertizaţi de Emil Grădinescu

Pentru cei de la ProSport, Emil Grădinescu a discutat despre Dennis Man şi Valentin Mihăilă şi crede că din cauza poziţiei în care se află Parma în Serie A, aceştia ar putea să fie afectaţi psihic, dar şi din punct de vedere sportiv.

"Să mai aşteptăm cu Mihăilă şi Man, abia au ajuns la Parma. Valoare au, depinde evoluţia lor de foarte mulţi factori, iar pe unii dintre aceştia nu poţi să-i controlezi. Important e să fie sănătoşi, să nu se accidenteze.

Mi-e teamă însă că şirul acesta de înfrângeri să nu aibă impact şi pe plan psihic pentru ei, iar Man şi Mihăilă să se obişnuiască cu eşecurile, cu atmosfera de înmormântare după fiecare meci pierdut", a declarat Emil Grădinescu pentru ProSport.

Mihăilă la Napoli şi Man spre Lazio

Se cunoaşte deja faptul că Napoli este interesată de serviciile lui Valentin Mihăilă şi că acesta ar putea ajunge la echipa napoletană cât mai curând. Iar legat de Man se vorbeşte despre un interes al celor de la SS Lazio, care ar putea să îl păstreze pe fostul atacant al lui FCSB în Serie A, în cazul în care Parma retrogradează.

"Conducerea biancocelestă monitorizează diferite profiluri de jucători pentru sezonul următor, iar managemenetul, prin Alessandro Matri, e atent la atacantul Parmei, Dennis Man.

Ajuns în ianuarie în Serie A, Dennis Man este cel mai bine plătit român din istoria fotbalului italian. Prestaţiile importante din campionat au stârnit atenţia cluburilor importante din Serie A, printre care şi Lazio. El ar putea umple cu uşurinţă rolul de al doilea atacant.

Deja au avut loc discuţii între Lazio şi anturajul băiatului, deşi sunt în stadii incipiente. Urmează să se analizeze totul în săptămânile următoare, luând în considerare şi competitia cu restul echipelor care îl vor", a scris sololalazio.it.

Man şi Mihăilă sunt cotaţi la 11 milioane de euro, respectiv 8.5 milioane de euro, conform celor de la transfermarkt.

 

Afla mai multe despre: manmihaila 

viewscnt
Articole similare