Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, tot mai aproape de revenirea pe gazon! Anunţul italienilor înainte de Parma - Como

Dennis Man, tot mai aproape de revenirea pe gazon! Anunţul italienilor înainte de Parma - Como
Comentarii

Dennis Man (24 de ani) s-a accidentat la coapsa dreaptă şi a fost indisponibil la ultimele trei jocuri.

Dennis Man, tot mai aproape de revenirea pe gazon! Anunţul italienilor: ”Atunci ar putea fi din nou disponibil”

Dennis Man era unul dintre jucătorii decisivi de la Parma în acest sezon. Jucătorul de bandă marcase trei goluri în opt etape în liga a doua din Italia. O accidentare, însă l-a scos din circuit pe internaţionalul român. 

Acum, după aproape două săptămâni de indisponibilitate, Dennis Man a revenit la antrenamentele celor de la Parma! Italienii au ”dat din casă” şi au dezvăluit că sunt şanse ca Man să fie rezervă la meciul de sâmbătă cu Como. 

"Revenirea lui Dennis Man se apropie din ce în ce mai mult. Mai mult, fotbalistul ofensiv român a dat un indiciu şi a postat pe Instagram o fotografie de la antrenamente alături de colegii săi. După două săptămâni, Man ar putea fi din nou disponibil, cel puţin pentru bancă, la meciul de sâmbătă cu Como", au notat cei de la Parma Live.

Celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă (22 de ani), este, de asemenea, indisponibil de mai mult timp tot din cauza unei accidentări.

Parma este pe locul 7 în Serie B, cu 13 puncte acumulate în opt etape.

Laude pentru Dennis Man. Ce au scris italienii

"Când mergi să-i iei pe aceşti jucători necunoscuţi din străinătate, în care investeşti, trebuie să ai răbdare şi trebuie să-i aştepţi. Sunt jucători precum Oosterwolde, ca mulţi alţii care sunt acolo la Parma, precum Mihăila şi Man, care au venit ca necunoscuţi, iar apoi au crescut de-a lungul timpului şi şi-au dovedit valoarea”, a spus jurnalistul Nicola Binda de la Gazzetta Dello Sport, potrivit Parma Live.

Afla mai multe despre: dennis manparma 

viewscnt
Articole similare