You are here:

Dennis Man: ”Trecem printr-o perioadă foarte bună!” Starul FCSB-ului nu se aştepta să fie chemat la naţionala mare: ”Le urez baftă colegilor de la U21”

Dennis Man: ”Trecem printr-o perioadă foarte bună!” Starul FCSB-ului nu se aştepta să fie chemat la naţionala mare: ”Le urez baftă colegilor de la U21”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Man ’21, ’53 şi Tănase ’51 (penalti), ’71. Pentru FC Botoşani a înscris Florescu ’19.

Tehnicianul Marius Croitoru nu s-a aflat pe banca oaspeţilor, el fiind suspendat. La finalul partidei, Dennis Man a analizat victoria formaţiei sale, victorie cu care FCSB trece pe primul loc în Liga 1:Este o muncă colectivă, toţi jucătorii dau 100% de la meci la meci. Mă bucur că eu cu Tase reuşim să culegem roadele. Ne doream foarte mult să ieşim pe locul 1 în această seară, de pe teren. Ne bucurăm în cele din urmă că am reuşit să câştigăm. Trecem printr-o perioadă bună şi avem doar motive de bucurie. Eram conştienţi cu toţii de importanţa victoriei. Gestionăm mai bine situaţiile, iar asta se vede în teren. Mă bucur că am fost convocat la naţionala mare. Este un moment important în cariera mea şi este o adevărată mândrie pentru mine. Dacă ne vom pregăti ca până acum, nu văd de ce am pierde primul loc” a spus Man.

Proaspăt convocat la naţionala mare, Man mărturiseşte că nu se aştepta să fie chemat de Mirel Rădoi. Fotbalistul de la FCSB a ţinut să transmită un mesaj de susţinere foştilor săi colegi de la U21: ”Nu mă aşteptam, credeam că voi merge să ajut băieţii de la tineret. Pe această cale vreau să le urez baftă, eu unde merg, voi da totul. Eu ca jucător nu ştiu ce să vă zic despre obiective, dar voi intra pe teren şi voi da totul” a mai declarat Dennis Man. 

FCSB a profitat din plin de forma bună pe care o traversează, dar şi de absenţele din tabăra Botoşaniului. Echipa lui Toni Petrea a câştigat cu 4-1 meciul de pe Naţional Arena, iar acum e pe primul loc în Liga 1. FCSB are 24 de puncte, la fel ca U Craiova, dar un golaveraj superior. A fost a cincea victorie consecutivă a roş-albaştrilor în Liga 1. De cealaltă parte, fotbaliştii lui Marius Croitoru au rămas pe poziţia a 10-a, cu 11 puncte.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare