You are here:

Dennis Politic a făcut marele anunţ! Când va reveni pe teren starul lui Dinamo

Dennis Politic a făcut marele anunţ! Când va reveni pe teren starul lui Dinamo
Comentarii

Dennis Politic a anunţat când va reveni pe teren după accidentarea care l-a ţinut departe de echipă.

Dennis Politic a anunţat când revine pe teren

Zeljko Kopic nu s-a putut baza pe Dennis Politic în perioada recentă, dar starul lui Dinamo ar putea reveni chiar după pauză competiţională prilejuită de meciurile echipelor naţionale. Anunţul a fost făcut chiar de extrema dinamovistă.

„Sunt mai bine. Au trecut aproape trei săptămâni de la accidentare. Fac recuperare în fiecare zi la Săftica. Am început şi cu alergarea de aproximativ o săptămână şi fac progrese. A fost o leziune de gradul doi la bicepsul femural, ceea ce înseamnă 4-6 săptămâni de recuperare.

Acum eu mă simt foarte bine, n-am simţit nicio durere în timp ce alerg şi cred că progresez foarte bine. Nu pot să preconizez exact când voi reveni, dar sper după pauza competiţională să încep să mă antrenez cu echipa 100% şi după aceea să mă reintegreze în echipă.

Eu acum încerc să întăresc ambii bicepşi femurali, toate grupele de muşchi, ca să nu mai am probleme de genul acesta. Şi pentru mine este frustrant. Când eram într-o formă mai bună atunci mi s-a întâmplat”, a declarat Dennis Politic, la emisiunea „Totul pentru Dinamo”.

Afla mai multe despre: dennis politicdinamoaccidentare 

viewscnt
Articole similare