Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Deocamdată nu". Dică îi taie elanul lui Gigi Becali în privinţa "perlei" de la FCSB! | EXCLUSIV

"Deocamdată nu". Dică îi taie elanul lui Gigi Becali în privinţa "perlei" de la FCSB! | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) îi taie elanul lui Gigi Becali în privinţa "perlei" pe care a plătit 1,7 milioane de euro, David Miculescu. Adus de la UTA Arad în schimbul clauzei de reziliere, Miculescu nu a reuşit să se impună la FCSB şi, în prezent, Dică e de părere că jucătorul nu valorează cât s-a plătit pentru el.

Transferul lui David Miculescu, de la UTA la FCSB pentru 1,7 milioane de euro, este unul dintre cele mai costisitoare făcute de Gigi Becali în ultimii ani. Nicolae Dică, fostul antrenor al FCSB, e de părere că în prezent jucătorul nu are valoare de suma care s-a plătit în schimbul său.

"Deocamdată nu". Dică îi taie elanul lui Gigi Becali în privinţa "perlei" de la FCSB! | EXCLUSIV

Invitat la Orange Sport, Nicolae Dică a vorbit despre preţurile care s-au plătit în ultima vreme pe jucătorii români plecaţi în străinătate sau, cazul lui David Miculescu, în campionatul intern. "Nic" a spus că, dacă pe un jucător se plătesc 5 milioane de euro, nu înseamnă neapărat că aceea e valorea din teren a jucătorului.

Dică l-a folosit ca exemplu pe David Miculescu, "perla" pe care Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro şi pe care a antrenat-o trei luni. În prezent, consideră Nicolae Dică, Miculescu nu arată pe teren valoarea sumei de transfer care s-a plătit în schimbul serviciilor sale.

"E posibil ca preţurile alea să nu fie... Nu vreau să dau un nume, mă refer în general. Se plăteşte nu ştiu cât pe jucători, asta nu înseamnă că dacă s-a plătit 5 milioane pe un jucător chiar e de atât. Miculescu, peste doi ani poate valora 2-3 milioane, dar deocamdată nu. Se antrenează bine, este un copil cuminte. Va creşte, eu aşa cred, când va juca mai mult. Eu cred că se va împune la un moment dat, e un jucător modest", a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

David Miculescu a jucat 22 de meciuri în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de două ori şi a livrat două pase de gol.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui David Miculescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: nicolae dicadavid miculescufcsbtransferbanipret 

viewscnt
Articole similare