You are here:

Derapaj la adresa lui Gigi Becali! Patronul FCSB, jignit de presa din Grecia, după victoria cu PAOK. Ce au scris jurnaliştii eleni

Derapaj la adresa lui Gigi Becali! Patronul FCSB, jignit de presa din Grecia, după victoria cu PAOK. Ce au scris jurnaliştii eleni

Fotbal internațional

Comentarii

Gigi Becali a fost taxat de către jurnaliştii greci, după victoria pe care FCSB a obţinut-o pe terenul lui PAOK Salonic, scor 1-0, în etapa a doua din Europa League.

Prezent alături de echipă într-o deplasare internaţională după 18 ani, mai exact de la returul de coşmar cu Middlesbrough din Cupa UEFA, Gigi Becali le-a purtat noroc jucătorilor săi, iar la finalul meciului cu PAOK a făcut câteva declaraţii în stilul său caracteristic.

Patronul FCSB a declarat după meci, cel mai probabil în spirit de glumă, că ”vede mai bine fotbalul” decât Mircea şi Răzvan Lucescu, însă jurnaliştii greci nu s-au amuzat şi au scris că latifundiarul din Pipera a oferit un ”recital de incoerenţă”, după partida de la Salonic.

Presa din Grecia l-a jignit pe Gigi Becali: ”Recital de incoerenţă”

"Un nou spectacol de... declaraţii din partea patronului de la FCSB. Un recital de incoerenţă a fost pus în scenă joi seară de Gigi Becali care, aşa cum era de aşteptat, a făcut mai multe declaraţii la finalul meciului cu PAOK.

Printre altele, şi-a dat singur credit pentru victorie şi a evidenţiat că el l-a învins pe Lucescu, în timp ce a subliniat că arbitrajul de pe Toumba a fost ostil faţă de FCSB", a notat inpaok.com.

În următoarea etapă din Euorpa League, FCSB se va deplasa la Glasgow pentru partida cu Rangers. Până atunci, roş-albaştrii vor da piept în campionat cu Gloria Buzău, duminică, de la 21:00, într-o partidă ce va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe Orangesport.ro.

 

Afla mai multe despre: fcsbeuropa leaguegigi becali 

viewscnt
Articole similare