Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby în Moldova în prima etapă a Ligii 2! Claudiu Niculescu: "Ne interesează în primul rând punctele puse în joc, mai puţin spectacolul"

Derby în Moldova în prima etapă a Ligii 2! Claudiu Niculescu: "Ne interesează în primul rând punctele puse în joc, mai puţin spectacolul"

Liga 2

Comentarii

Antrenorul echipei de fotbal Politehnica Iaşi, Claudiu Niculescu, a declarat că la meciul din prima etapă a ligii secunde cu Oţelul Galaţi din deplasare este interesat mai mult de punctele puse în joc, decât de spectacolul din teren.

Claudiu Niculescu, antrenor Politehnica Iaşi, despre meciul cu Oţelul Galaţi din prima etapă a ligii secunde

Claudiu Niculescu a precizat, joi, într-o conferinţă de presă, că echipa ieşeană suferă la capitolul omogenitate, dar că acest lucru se poate rezolva prin rezultate pozitive.

"Ne interesează în primul rând punctele puse în joc, mai puţin spectacolul. Suferim puţin din punctul de vedere al omogenităţii şi rezolvarea acestui aspect poate fi grăbită doar prin rezultate pozitive. E foarte important acum să fie toţi jucătorii la un nivel optim de pregătire, mă refer la cei veniţi mai târziu, şi să fie toţi conştienţi de pretenţiile pe care le au toţi de la noi. Presiunea este un privilegiu pentru mine şi este un lucru benefic. Asta înseamnă că este mare dorinţă de performanţă", a afirmat tehnicianul echipei Politehnica Iaşi.

La rândul său, fundaşul ieşean Răzvan Tincu a caracterizat meciul cu Oţelul Galaţi ca fiind unul complicat, care nu ar trebui tratat ca unul împotriva unei nou-promovate.

"Mă bucur să fiu din nou la Iaşi, după mulţi ani. Am venit cu un obiectiv clar, promovarea. Am mare încredere în colegii mei, în tot ce se întâmplă aici şi lucrurile bune din Copou ne obligă să facem performanţă. Suntem mulţi jucători experimentaţi în vestiar, dar şi tineri talentaţi de care trebuie să avem grijă, să-i facem să înţeleagă ce înseamnă fotbalul profesionist. Avem un lot foarte bun, omogenitatea mai trebuie rezolvată. Nu mi-e frică de vreun adversar, ci doar de noi", a afirmat jucătorul Răzvan Tincu.

Partida Oţelul Galaţi - Politehnica Iaşi din prima etapă a noului sezon al ligii secunde va avea loc sâmbătă, de la ora 11.30. 

Afla mai multe despre: poli iasiotelul 

viewscnt
Articole similare